Laura Giurcanu a fost eliminată de la „Survivor România” 2022. A izbucnit în lacrimi: „Sunt foarte recunoscătoare pentru tot”

Laura Giurcanu a fost eliminată de la „Survivor România' 2022. În ediția din 5 aprilie a competiției din Republica Dominicană s-a aflat că ea merge acasă după aproape trei luni.

Săptămâna aceasta, cei trei Faimoși propuși spre eliminare au fost CRBL, TJ Miles și Laura Giurcanu. Cea din urmă a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și a fost trimisă acasă. După trei luni, Laura Giurcanu e eliminată din concurs.

A izbucnit în lacrimi când Daniel Pavel a făcut anunțul. „Wow. O să fiu acum compleșită de emoții. Dacă am un cuvânt pentru această experiență e recunoștință. A fost cu siguranță experiența vieții mele.', a spus ea printre lacrimi.

„Survivor e cea mai mare lecție. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot.', a mai adăugat vedeta.

Cine e Laura Giurcanu

În vârstă de 24 de ani, Laura Giurcanu este fotomodel, influencer și vlogger. Pe Instagram, ea este urmărită de aproape un milion de persoane. Concurenta din echipa Faimoșilor a pozat în reviste de modă precum Vogue, Elle și Cosmopolitan. „Survivor România' nu este primul show la care participă.

Laura Giurcanu a intrat în atenția publicului în urmă cu 10 ani, mai exact la vârsta de 14 ani, atunci când a câștigat „Next Top Model by Cătălin Botezatu'. Înainte de a urca pe podium, ea a practicat timp de 7 ani atletismul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete