Hilaria Baldwin este însărcinată și așteaptă al șaptelea copil

Hilaria Baldwin și Alec Baldwin vor fi pentru a șaptea oară părinți. Vestea a fost împărtășită printr-un videoclip emoționant pe Instagram.

Pe filmare se vede cum Hilaria stă pe podea în timp ce Alec îngenunchează lângă ea, iar copiii lor zâmbesc camerei.

„După multe suişuri şi coborâşuri care s-au întâmplat în ultimii ani, avem o surpriză uriaşă pentru voi! Un nou Baldwinito va veni pe lume în toamna asta. Eram convinşi că avem o familie completă, dar ne încântă peste măsură această veste.

Împărtăşesc momentul cu voi. Abia i-am anunţat pe copii şi, după cum vedeţi, sunt super încântaţi de veste. Bebeluşul e o rază de lumină în vieţile noastre. O binecuvântare şi un dar nepreţuit în aceste vremuri nesigure', a scris ea în dreptul postării din mediul online.

Potrivit People, Hilaria Baldwin, în vârstă de 38 de ani, a împărtășit marți minunata veste într-o postare pe Instagram, unde a postat un videoclip cu ea și cu Alec. Cei doi se jucau cu cei șase copii ai lor: fiicele María Lucía Victoria, 13 luni, și Carmen Gabriela, 8 ani, și fiii Rafael Thomas, 6 ani, Leonardo Ángel Charles, 5 ani, Romeo Alejandro David, 3 jumătate și Eduardo „Edu' Pao Lucas, 18 luni.

Hilaria-BaldwinSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Alec Baldwin mai are o fiică în vârstă de 26 de ani, Ireland, dintr-o căsnicie anterioară cu Kim Basinger.

Vestea sarcinii Hilariei vine după ce a suferit un avort spontan și o pierdere a sarcinii în 2019. Mama a șase copii a marcat Ziua Națională a Bebelușului Curcubeu pe Instagram în august 2021 cu un mesaj despre cei doi copii ai săi mai mici, María și Edu.

„Când mi-am pierdut bebelușii în 2019, îmi voi aminti mereu că am crezut că lacrimile mele nu se vor opri niciodată. Voi fi mereu tristă, ele mai curg din când în când și țin această tristețe scrisă permanent în paginile cărții vieții mele. De asemenea, mă bucur de cei doi bebeluși ai mei curcubeu, simțind că sunt o mamă atât de norocoasă.” a scris ea la acea vreme.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete