Monica Davidescu rupe tăcerea. Ce spune actrița despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea?

Monica Davidescu

Andreea Bălan și George Burcea au fost în centrul atenției atunci când s-a făcut publică despărțirea lor. Scandalul urmat i-a afectat pe toți din jurul lor, inclusiv pe nașii acestora de cununie, Monica Davidescu și Aurelian Temișan.

Artistul a scris de nenumărate ori pe paginile sale de social media mesaje de încurajare pentru Andreea Bălan și i-a fost alături ori de câte ori a avut nevoie ea sau fetițele ei. Monica Davidescu, în schimb, s-a abținut și nu și-a expus punctul de vedere până acum în mod public, ci a preferat să păstreze discreția și să-și susțină fina din umbră.

Cu toate acestea, din cauza numeroaselor speculații și a discuțiilor iscate, actrița a simțit nevoia să dezvăluie lucruri despre care nu s-a mai vorbit până acum.

Potrivit Impact.ro, Monica Davidescu a încercat să găsească o soluție pentru finii lor și să-i aducă din nou împreună, mai ales că au două fetițe superbe.

„Din păcate, nu a fost posibil, au ţinut la convingerile lor', a declarat soția lui Aurelian Temișan, pentru impact.ro.

Curios este că una dintre piesele în care joacă cei doi faimoși actori se numește „Divorțul anului'. Despre coincidența sumbră legată de numele piesei de teatru, Monica Davidescu a oferit câteva detalii.

„În martie, anul trecut, am decis împreună cu Aurelian Temişan, soţul meu, şi cu Ovidiu Cuncea, colegul meu de la Teatrul Naţional, să punem în scenă o piesă de teatru, care avea să ne schimbe puţin optica asupra vieţii.

Piesa se numeşte şi a avut premiera exact un an mai târziu, în martie 2021, din motive uşor de intuit', a mărturisit Monica Davidescu, potrivit sursei mai sus menționate.

Ideea piesei este preluată de la un film străin, vechi. Ion Lucian a fost inspirat de acesta și în urmă cu ceva timp a scris un scenariu, iar Ovidiu Cuncea este regizorul „Divorțul Anului'. Surpriza tuturor a fost că piesa a reflectat, de fapt, realitatea vremurilor pe care le trăim.

„Anul pandemiei ne-a adus la pachet şi povestea asta a numărului crescut de divorţuri. Aşa se face că am început să ne inspirăm, chiar fără să vrem, din realitatea imediată'.

Cât despre divorțul din apropierea familiei celebrilor actori, Monica Davidescu a declarat că, în ciuda tuturor discuțiilor avute cu Andreea Bălan, nu a reușit să o convingă să mai dea o șansă căsniciei lor.

„Când am înţeles că finii noştri au apucat pe o anumită pantă am încercat, cum am ştiut noi mai bine, eu şi Aurelian, să aplanăm conflictele. Din păcate, nu a fost posibil, fiindcă au ţinut la convingerile lor, iar rezultatul e cel cunoscut şi azi, o separare a celor doi.

Nu poţi decât să regreţi și să te întrebi dacă nu cumva ai fi putut face mai mult decât ai făcut!', a mai precizat cunoscuta actriţă.

Deși Monica Davidescu și Aurelian Temișan au o căsnicie frumoasă și trainică care durează de 26 de ani, se pare că soarta nu a fost la fel de darnică cu cei cărora le-au fost părinți spirituali.

Andreea Bălan și George Burcea au trăit o poveste de dragoste frumoasă din care au rezultat două fetițe superbe. Cu toate acestea, la scurt timp după ce și-au jurat iubire pentru toată viața, cei doi s-au despărțit, iar fetele au rămas la Andreea.

Monica Davidescu a mai precizat că relația cu fina sa nu s-a deteriorat, ci petrec împreună momente importante din viața lor ori de câte ori au timp.

„Suntem în relaţii foarte bune. De exemplu, chiar în aceste zile, mă aflu la mare, într-o tabără de copii, acolo unde o aştept şi pe Andreea, împreună cu cele două micuţe.

Ea îşi propune să le integreze cât mai uşor pe cele două şi a ales, printre altele, şi această tabără, pentru ca fetelor să le fie cât mai uşor posibil să interacţioneze. A decis să nu le forţeze, aşa că ia lucrurile uşor. În plus, sunt gata să o ajut, ori de câte ori va avea nevoie de asta!', a mai declarat, pentru impact.ro, Monica Davidescu.

Între timp, George Burcea este într-o relație cu Viviana Sposub și Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete