Tania Budi a recunoscut! De câte ori a apelat la medicul estetician: „Îmi place să fiu…”

Tania Budi a recunoscut! De câte ori a apelat la medicul estetician: „Îmi place să fiu…”

Din categoria celor mai frumoase femei din România face parte și Tania Budi. Trecerea anilor nu i-a afectat fizicul și corpul, fiind des remarcată pentru calitățile sale. Invitată la Antena Stars, actrița a vorbit despre cum reușește să-și mențină fizicul atât de tânăr și la ce intervenții estetice a apelat.

Mai mult decât atât, Tania a mărturisit că a observat, în ultima perioadă, o dorință dusă la extrem a celor care apelează la medicul estetician, ba chiar are în anturajul său persoane pe care abia le mai recunoaște din cauza modificărilor pe care și le-au făcut.

„Nu sunt adepta intervențiilor pentru că te schimbă, nu mai ești tu. Am văzut multe persoane care în urma intervențiilor stai să te uiți de șapte ori să vezi dacă recunoști fața respectivă. (…) Și dacă mi-aș fi arătat vârsta nu aș fi apelat la ceva care să îmi ia firescul și personalitatea mea de pe fața.

Îmi place să fiu eu și dacă nu s-ar fi putut face nimic, aș fi lăsat semnele imbrătrânirii decât să fiu un om care să nu mai fie recunoscut nici măcar de cei apropiați', a spus Tania Budi.

Vedeta, în vârstă de 53 de ani, a mărturisit că a apelat și ea la medicul estetician, dar intervenția a fost non-invazivă. Din cauza semnelor acute de oboseală din jurul ochilor, aceasta ales să facă o blefaroplastie.

„Singura intervenție chirurgicală este o blefaroplastia pentru că la ochi apar niște semne de oboseală și aia a fost singura și ultima de actum încolo. Nu te schimbă cu absolut nimic blefaroplastia. Doar arăți foarte odihnit. Zero barat, îți ia oboseala de pe ochi, asta este tot. Depdendență este și de jocuri de noroc, de droguri și de intervenții. Dacă devii dependent și o iei razna… văd multe fete care ajung să fie de nerecunoscut și e păcat', a mai mărturisit Tania Budi.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete