Lora și Ionuț Ghenu au acceptat o provocare grea! Cum și-au testat relația de iubire?

SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Lora și Ionuț Ghenu au acceptat să participe la emisiunea „Asia Express', iar cu această ocazie au decis să își testeze și relația. Cei doi au declarat încă de la început că această emisiune  este un proiect pe care l-au acceptat imediat, tocmai pentru că își doreau să ia rucsacul în spate și să plece prin lume în căutare de aventură și lucruri noi.

Show-ul s-a dovedit a fi mult mai dur decât se așteptau, o adevărată încercare pentru relația lor. Aflați într-o competiție contracronometru, fiind nevoiți să trăiască în condiții foarte grele, cu numai un Euro pe zi, tensiunile nu au întârziat să apară. Dincolo de un reality show, Asia Express este o probă psihologică care poate fi trecută doar de cei care au o legătură foarte bine sudată. Este, de asemenea, o experiență care schimbă percepții și oferă o viziune nouă asupra vieții.

Lora și Ionuț Ghenu au acceptat o provocare grea

Veniți hotarâți să căștige și cu un chef nebun de aventură, Lora și iubitul ei s-au folosit la maximum de momentele de tandrețe pentru a depăși situațiile dificile, situațiile conflictuale care sunt atât de dese într-o experiență de genul acesta.

Această emisiune este călătoria și experienţa vieții pentru toate perechile care îi acceptă provocarea. Fără scenarii, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură. 14 vedete au de parcurs un traseu de aproape 5000 de km, în zone dificile din Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Cu ce se deplasează, ce mănâncă, unde reușesc să doarmă sunt lucruri care vor depinde numai și numai de ei, de abilitățile și norocul lor.

Formatul emisiunii a fost prima oară realizat în anul 2004. De atunci şi până în prezent au fost produse 40 de sezoane difuzate în peste 15 ţări (Franţa, Belgia, Germania, Italia, Spania, Columbia sau Olanda) şi au fost puse la dispoziţia participanţilor 10 rute diferite. În 2016 şi-a câştigat titlul de cel mai urmărit show de divertisment din Columbia, iar în 2015 a fost un adevărat fenomen la nivel de social media în Spania şi Italia, fiind show-ul care a generat cele mai multe tweet-uri.

Foto: Antena 1, Facebook

Citește și:

Cum scapă Lora de cearcăne și riduri? Secretul ei „pentru momentele când se usucă pielea sensibilă din zona ochilor'

Lora își mărește buzele în mod natural! Cântăreața a dezvăluit secretul ei

Lora a renunțat la machiaj și s-a pozat așa. Cum arată vedeta atunci când nu apelează la cosmetice

Lora a mărturisit cum își menține tenul mereu curat și luminos! Rețeta secretă conține ingrediente din bucătărie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete