Jane Fonda arată surprinzător la 80 de ani

Jane Fonda 80 de ani

Are 80 de ani. Probabil, de-a lungul timpului, fața ei a beneficiat de mici ajustări din partea bisturiului sau a substanțelor de oprit timpul în loc. Dar, dincolo de toate astea, Jane Fonda, arată surprinzător. Pentru că la bătrânețe, nu ridurile contează. Ci zâmbetul!

Jane Fonda, arată surprinzător de bine la 80 de ani

Nu este un secret pentru nimeni că frumoasa actriță a făcut sport în tinerețe. Și nu orice sport, ci o combinație eficientă dintre fitness, gimnastică și aerobic, cu rezultate spectaculoase asupra corpului ei mlădios și bine proporționat.

S-a născut în 1937. În acel an în România se năștea Maria Ciobanu, iar Carol al II-lea se chinuia să formeze un guvern funcțional. Peste ocean însă, lucrurile stăteau complet diferit.

Se spune că Jane Fonda face parte din dinastia regală a Hollywood-ului, numele tatălui ei, Henry Fonda, fiind scris în cartea de căpătâi a istoriei filmului.

A trebuit să treacă peste noi, o jumătate de secol să înțelegem că bunăstarea, viața îmbelșugată, micile capricii sau banii nu sunt de ajuns pentru împlinirea sau liniștea sufletească. Jane Fonda a avut un tată insensibil și niciodată prezent alături de ea. A fost martoră la sinuciderea mamei sale, pe când avea doar 12 ani. A devenit bulimică și a renunțat la studii. A avut trei mariaje, toate sortite eșecului. Dar peste toate acestea, talentul ei unic, moștenit din gene sacre sau șlefuit de cei mai de seamă regizori ai vremii, i-au adus recunoașterea internațională plus două premii Oscar pentru rolurile memorabile din filmele Întoarcerea acasă și Klute.

La 80 de ani, Jane Fonda nu ne arată cât de bine se poate conserva trupul după o viață dedicată exercițiului fizic, ci cât de frumos ajungi la senectute păstrându-ți zâmbetul cald și prietenos.

Florentina Mușat

foto: Hepta

Citește și:

Tudor Chirilă, mesajul emoționant care a făcut furori pe Internet: „Când eram tânăr aveam timp. Mă trezeam când voiam'

Doamnele Marii Uniri. Cine au fost cele două femei excepţionale care şi-au adus o contribuţie majoră la reîntregirea României

Regele Ferdinand Întregitorul, omul din spatele Marii Uniri

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete