Mircea Badea, la un pas de moarte: „A virat exact înspre mine”

Mircea Badea

Mircea Badea a evitat în ultimul moment un accident rutier care i-ar fi putut sfârși viața. Înaintea acestui incident, realizatorul TV a mai fost implicat într-un accident pe Valea Oltului.

Mircea Badea, la un pas de moarte: „A virat exact înspre mine”

„Conduceam spre Craiova, ieșisem de pe autostrada București – Pitești și o luasem pe la Albota. La un moment dat, cred că aveam cam 60 km/h.

Mergeam așa și venea un șir de mașini pe contrasens. În fața mea nu era nimeni, așa că m-am gândit să apăs pedala să mă deplasez.

Și cum veneau mașinile, deodată a ieșit una din șir, era o doamnă, am văzut-o chiar foarte de aproape. A virat exact înspre mine.

Exact cum s-a întâmplat când am avut accident pe Valea Oltului, dar atunci era pe bază de polei. Eu m-am gândit atunci, în miimile alea de secundă, că nu există așa ceva, nu mi se întâmplă asta mie din nou.

Trag de volan mult, frânez, ies practic un pic de pe șosea. Și o văd că vine spre mine și când ajunge în punctul în care aproape mă atingea, trage iar de volan.

A fost ceva inexplicabil! A intrat la loc în coloană. Și eu m-am gândit că a fost moartea. Mă crezi?

Ăsta a fost primul meu gând. Și am început să râd. Cred că a fost moartea, m-a încercat!”, a povestit Mircea Badea, potrivit OK! Magazine.

Deși formează un cuplu de aproape 19 ani, Mircea Badea și Carmen Brumă nu își doresc să-și oficializeze relația. Perechea are împreună un fiu, Vlăduț, în vârstă de 5 ani.

De ce se căsătoresc Mircea Badea și Carmen Brumă?

„Pe noi nu ne-a preocupat și nu ne preocupă subiectul. Îmbrac rochia de mireasă ori de câte ori am ocazia în diverse pictoriale sau prezentări de modă, dar nu mă gândesc să ajung în fața altarului”, a declarat Carmen, pentru revista VIVA!.

„De 7-8 ani tot aud întrebarea asta cu nunta, deși în ultimul timp lucrurile s-au mai calmat. Cred că am fost destul de clară.

De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îți cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal.

Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuți să fie monogami”, a mai spus Carmen, în cadrul unei emisiuni difuzate de Antena 1.

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

Ce frumoasă era ultima iubită a lui Nicușor Ceaușescu! Dana Radu l-a îngrijit până în ultima sa clipă de viață

Ea este fiica celei mai de succes femei de afaceri din România! Cum arată Norvina, fiica Anastasiei Soare?

Cum arată Diana Bart în ultima lună de sarcină? „În 2 săptămâni și jumătate îmi voi ține cel de-al doilea copil în brațe”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete