Minodora a spus adevărul despre sarcină: „La Chicago l-am conceput”

Vezi pozele

În ultima perioadă, au circulat în presă mai multe zvonuri prin care s-a spus că Minodora ar fi însărcinată. Cântăreața vorbit deschis, aseară, despre acest subiect și a spus care este de fapt adevărul.

Minodora a spus adevărul despre sarcină

Invitată în cadrul emisiunii „Răi da’ buni', de la Antena Stars, Minodora a spus care este adevărul despre acest viitor copil. Cântăreața a mărturisit că i-ar plăcea să mai facă un copil, dar nu crede că acest lucru se va întâmpla.

„Mi-ar plăcea, dar sunt bătrână. Sunt bine clinic, dar sunt bătrână să mai fac un copil. Nu este adevărat că sunt însărcinată. Mi-aş fi dorit, dar nu mă mai văd cu scutece, dar este vorba şi de meserie că suntem numai de drumuri. La Chicago l-am conceput pe Marco. Nu mai facem încă un copil,' a dezvăluit Minodora, la Antena Stars.

Artista a subliniat faptul că în scurt timp va împlini 40 de ani și nu crede că această vârstă este potrivită pentru a mai naște încă un copil. Cu toate acestea, ea a mai adăugat și faptul că i-ar fi destul de greu să mai aibă grijă de un copil mic, mai ales că are foarte multe cântări.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Minodora a scăpat de problemele cu greutatea: „Am slăbit 20 de kilograme, mai vreau 6-7. Doctorul spune că mănânc prea des'

Cum a slăbit Minodora 22 de kilograme în doar 8 luni: „Nu am făcut deloc „foamea', nu m-a durut stomacul de foame niciodată'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete