Mihai Chițu și partenera lui, judecați de familie

În 2013, Mihai Chițu câștiga Vocea României și o faimă care l-a constrâns să-și justifice în mod public anumite decizii legate de viața personală. Timpul a așezat lucrurile, iar artistul a vorbit deschis despre acea perioadă.

Invitați în platoul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars, Mihai Chițu și partenera lui, Andra Petcu, au vorbit despre perioada de început a relației lor. De circa 8 ani împreună, cei doi s-au cunoscut și au început relația când Mihai era încă însurat. Tatăl unei fetițe, acesta a ales să divorțeze pentru a fi alături de actuala parteneră.

La acea vreme, artistul s-a confruntat cu multe reacții negative, inclusiv din partea familiei, care nu a fost de acord cu decizia acestuia.

Am considerat întotdeauna că nu trebuie să-ți fie rușine cu ceea ce ești, ceea ce faci, trebuie să fii asumat. Și până la urmă, nu cred că este nimeni în postura să judece', spunea artistul cu câțiva ani în urmă.

Mihai Chițu: „Cu mama am avut o relație de prietenie'

Mama, Dumnezeu s-o ierte, a făcut odată o fază – nu se poate povesti. Cu mama chiar am avut o relație de prietenie, probabil că și de aia și-a permis să facă lucrul ăla atunci, dar ducându-se la biserică, duhovnicul a întrebat-o <> și zice <>. (…) După s-a schimbat radical', a declarat Mihai Chițu în cadrul emisiunii.

Și Andra a simțit schimbarea mamei partenerului ei. „S-a schimbat foarte mult, venea în fiecare zi să ne bem cafeaua împreună. I-a părut foarte rău de acel moment. Noi am stat de vorbă mult pe tema asta și lucrurile s-au schimbat', a declarat aceasta.

Cei doi aveau planuri de nuntă pentru acest an, însă pandemia i-a forțat să le amâne. „De ziua mea mi-a făcut o surpriză, cea mai frumoasă surpriză. Eram într-un cerc de prieteni, destul de restrâns, într-un club', a povestit Andra în emisiunea „Vorbește lumea', de la Pro Tv, despre cererea în căsătorie.

Mihai ChițuSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Citește și: Marius Elisei, un tată atent și romantic

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete