Marius Elisei, un tată atent și un iubit romantic. Cum și-a surprins acesta fetele?

Oana Roman este una dintre cele mai mediatizate vedete din România. De-a lungul timpului s-au scris vrute și nevrute despre ea, despre relația cu părinții săi și despre relația cu Marius Elisei.

Oana Roman a demonstrat că este o persoană extrem de puternică, rațională, mereu a spus lucrurilor pe nume și niciodată nu s-a ascuns după deget. Întâmplările din prima parte a anului, au determinat-o să facă anumite schimbări în viața ei, căutându-și echilibrul emoțional, dar și profesional.

În ultima perioadă, Marius Elisei și Oana Roman trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Ambii se ocupă de afacerea de familie pe care au construit-o la începutul pandemiei și se susțin reciproc pe toate planurile.

„E foarte bine ce se întâmplă, muncim împreună, construim împreună business-ul ăsta pe care îl avem. El vine cu idei mai nou și de promovări, și de campanie și de marketing, eu nu m-am așteptat, deoarece el nu are studii în domeniul ăsta.', a mândră Oana Roman la Antena Stars în urmă cu ceva timp.

Recent, Oana Roman a avut mai multe drumuri de făcut prin oraș. A mers împreună cu mama sa la coafor și s-a ocupat de alte lucruri pe care le planificase pentru ziua respectivă. Cum era de așteptat, după o zi lungă, vedeta și-a dorit un moment de relaxare, iar Marius Elisei i-a dat un motiv în plus de fericire.

Oana-Roman-si-Marius-EliseiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Întregul moment a fost împărtășit cu fanii săi de pe Instagram.

„Tocmai când m-am așezat în pat și mă relaxam, Marius a venit cu un buchet de flori. M-a surprins profund', a spus Oana Roman.

Marius Elisei nu este doar un iubit romantic, ci și un tată atent și grijuliu. Motiv pentru care el, nu doar pe Oana a surprins-o. Micuța Isa a primit din partea tatălui ei un buchet de flori asemănător cu al mamei sale, însă ea a simțit nevoia să le compare și să spună că îi plac mai mult florile primite de Oana.

„Eu cred că al tău e mai frumos! Mie îmi place mai mult buchetul tău de flori!', a spus Isa.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete