Mihai Călin, dezvăluiri neașteptate despre viața lui: „Nu am vrut dintotdeauna să fac actorie”

Mulți nu știu că celebrul actor Mihai Călin a fost la un pas să urmeze altă carieră. Înainte de a intra în lumea artistică, acesta a studiat cursurile de la Politehnică, pregătindu-se astfel pentru domeniul ingineriei.

Actorul, care îl interpretează pe medicul psiholog Mircea Adam în serialul „Fructul oprit' de la Antena 1, a mărturisit că, după terminarea liceului, a ales o facultate care nu are nici o legătură cu ceea ce face în prezent.

Mihai Călin, dezvăluiri neașteptate despre viața lui

Cu toate că pasiunea pentru actorie i s-a declanșat încă din adolescență, Mihai Călin a început să se concentreze pe această profesie mult mai târziu, alegând în primă fază să studieze la Politehnică.

 „Nu am vrut dintotdeauna să fac actorie, s-a declanșat pasiunea asta prin liceu, prin clasa a XI-a, apoi s-a mai dezvoltat în clasa a XII-a, dar am mai amânat să fac pasul către actorie. Am făcut mai întâi trei ani de Politehnică, am mai lucrat, abia din ‘90 am făcut pasul ăsta, a venit în mod firesc. Atunci chiar mi-am dorit foarte mult să renunț la orice altă activitate pentru actorie. Nu m-am văzut niciodată făcând altceva, cu toate că o vreme m-am gândit să fac inginerie, pentru că pe vremea aceea, în anii ‘80, erau foarte puține locuri la facultățile de Artă. Important este să descoperi ce-ți place să faci, chiar dacă va fi greu', a povestit Mihai Călin.

De aproape 24 de ani, Mihai joacă pe scena Teatrului Național, iar pe lângă asta, a făcut parte și din alte proiecte, seriale, dar și emisiuni. În fiecare zi de miercuri, de la ora 20.00, el poate fi urmărit de telespectatori, alături de o distribuție de excepție, într-o poveste impresionantă a serialului de la Antena 1, „Fructul oprit'.

Foto: Antena 1

Citește și:

Mihai Călin, despre relația pe care o are cu actrița Carmen Tănase pe platourile de filmare: „Este foarte haios să lucrezi cu ea'

Mulți nu știau asta despre el! Cât de mult i s-a schimbat viața lui Petru Păun, actorul din „Fructul oprit', de când a renunțat la carne

Cum arăta Petru Păun înainte să înceapă filmările pentru serialul „Fructul oprit': „Să spunem că aveam un look mai boem'

Liviu Vârciu revine la marea lui pasiune: „Dragostea mea cea mai mare este filmul!' Ce rol va avea în serialul „Fructul oprit'?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati