Mihai Călin, despre relația pe care o are cu actrița Carmen Tănase pe platourile de filmare: „Este foarte haios să lucrezi cu ea”

Mihai Călin, despre relația pe care o are cu actrița Carmen Tănase pe platourile de filmare: „Este foarte haios să lucrezi cu ea”

Au trecut mai bine de zece ani de când se cunosc, dar, deși pe plan profesional nu se află la prima colaborare, abia în urmă cu câteva luni au început să interacționeze mai mult în cadrul unei producții actoricești.

Serialul „Fructul oprit' le-a oferit posibilitatea actorilor Mihai Călin și Carmen Tănase să formeze un cuplu pe platourile de filmare.

Mihai Călin a revenit în atenția telespectatorilor în cadrul seralului, unde s-a întâlnit cu colegi de breaslă, alături de care a mai lucrat. Cu Carmen Tănase, acesta a făcut echipă și în alte proiecte, însă de această dată ei au prilejul să relaționeze mai mult prin prisma poveştii serialului „Fructul oprit'.

Mihai Călin, despre relația pe care o are cu actrița Carmen Tănase pe platourile de filmare

Aici, Mihai Călin joacă rolul lui Mircea Adam, un medic care este îndrăgostit de Roxana Baicu Popovici – personaj interpretat de Carmen Tănase.

Este foarte plăcut și foarte haios să lucrezi cu Carmen. Ne înțelegem foarte bine și este exact ce mi-am închipuit că se va întâmpla, cu toate că până la <> nu lucrasem direct cu ea. Mi se pare că avem o colaborare foarte bună, ne distrăm, ne simțim bine, lucrurile merg foarte ok, ceea ce este ideal într-o colaborare. Important este să fii atent unul la celălalt, să privești nu numai la ce îți trebuie ție ca să te pui în valoare, dar și să-ți ajuți partenerul, colegul de filmare,' a mărturisit Mihai Călin.

Mihai Călin și Carmen Tănase au o relație interzisă în cadrul serialului, iar în perioada în care Roxana era căsătorită, Mircea era amantul ei.

Foto: Antena 1

Citește și: 

Cum arăta Petru Păun înainte să înceapă filmările pentru serialul „Fructul oprit': „Să spunem că aveam un look mai boem'

Mulți nu știau asta despre el! Cât de mult i s-a schimbat viața lui Petru Păun, actorul din „Fructul oprit', de când a renunțat la carne

Cum a ajuns Michaela Prosan, Sonia din „Fructul oprit', să fie actriță? Mulți oameni nu știau asta despre ea

Cine este Petru Păun, frumușelul cu ochi verzi din serialul „Fructul oprit'? A captat atenția tuturor chiar de la prima apariție

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete