Mihai Albu iubește din nou la 9 ani de la divorțul de Iulia Albu. Are planuri de căsătorie cu iubita: „Îi voi da numele meu și viitoarei soții”

La noua ani de la divorțul de Iulia Albu, Mihai Albu anunță că trăiește o nouă poveste de iubire, ba chiar că are și planuri de căsătorie. Designerul de pantofi e preocupat de viața lui personală, dar și profesională.

iulia si mihai albu la divort 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În anul 2012, Mihai Albu și Iulia Albu divorțau de comun acord. S-au ținut de mână chiar și când au semnat actele, însă relația lor de prietenie a luat sfârșit după, multe neînțelegeri au apărut între ei. Creatorul de pantofi a lăsat totul în urmă și trăiește o nouă poveste de dragoste, are o iubită.

„Am avut câteva relații, după divorț, unele nu au mers, eu am și obligații, am o fiică, o mamă de care trebuie să am grijă, sunt ocupat cu atelierul de încălțăminte, nu este ușor pentru femeia care stă lângă mine. Acum iubesc din nou, este bine, nu este exclus să ajung din nou la altar. Și, da, îi voi da soției numele meu de familie, chiar dacă mai există o domniță Albu, vor fi două.

Sper doar ca viitoarea soție să nu-mi vină cu găini în casă, nu vreau să o iau de la început cu circul. Nu am de ce să îi cer voie Iuliei, numele este al meu. Tata era din zona Alba Iulia, de aceea ne cheamă Albu. La divorțul de Iulia, numele a fost parte din negociere, i l-am lăsat, pentru că și-a construit cariera pe acest nume', a declarat Mihai Albu pentru impact.ro.

Chiar dacă e ocupat cu afacerea pe care o deține, acesta și-a făcut timp și pentru un weekend romantic la mare, cu iubita, chiar în hotelul de la Olimp deținut de nașul de cununie al lui și al Iuliei Albu, Cristi Borcea.

„Iulia nu și-a respectat nașii, așa cum se cuvine, a uitat câte au făcut ei pentru noi. Sper ca viitoarea soție să îi respecte, căci, înainte de a fi nașii mei și ai fiicei mele, sunt niște oameni sufletiști, care sar să te ajute la nevoie', a mai mărturisit Mihai Albu.

Și despre Mikaela, fiica lui, a făcut câteva dezvăluiri. Are numai cuvinte de laudă.

„Fiica mea este atrasă de desen, de design, poate îmi va călca pe urme, în profesie. Vedem ce meserie va alege, orice va face o voi susține. Este un copil frumos și bun, care învață foarte bine', a mai povestit el pentru aceeași sursă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete