Cleopatra Stratan a avut coronavirus. Prin ce a trecut cântăreața în vârstă de 18 ani

Într-o postare recentă pe rețelele de socializare, Cleopatra Stratan a recunoscut în fața fanilor ei că a fost infectată cu coronavirus. 

edward sanda si cleopatra stratanSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Iubita lui Edward Sanda a recunoscut că a fost infectată cu noul coronavirus în toamna anului trecut. Ea a mărturisit că a tratat COVID -ul așa cum ar fi tratat orice răceală. Cântăreața le-a mai transmis urmăritorilor ei că momentan nu are de gând să se vaccineze împotriva virusului. „Da, am avut în toamnă. Am considerat-o ca o răceală simplă anuală', a spus ea.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc vara acesta

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nunta lor. Cei doi tineri artiști își unesc destinele mai repede decât fanii lor se așteptau. Despre eveniment, ei au dezvăluit că nu vor respecta toate tradițiile.

„Vara asta, la final. Aproape de septembrie. Suntem în pregătiri. Ne-am gândit la toate detaliile dar le pregătim pe toate din timp. Pentru noi, nunta e un eveniment simplu deoarece noi considerăm că viața de cuplu contează, ceea ce trăim noi contează, nu nunta și nu petrecerea.

De aceea vrem sa facem totul la nivel de suflet, simplu și restrâns, doar cu oamenii dragi aproape, familia, pentru ca ei să fie alaturi de noi în ziua respectivă. Vrem să facem ceva simplu modern, în general nu funcționăm după mentalități. Nu facem lucruri doar că așa se face, că dacă nu…fiecare tradiție depinde de gusturile fiecăruia, adică noi o sa facem în funcție de cum ne place nouă', au povestit Edward Sanda și Cleopatra Stratan.

„Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătorie e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea, noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie', a mai declarat Edward Sanda.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete