Mihai Albu, afacere pe muchie de cuțit din cauza pandemiei: „Sunt atâtea probleme”

Mihai Albu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de pantofi de la noi din țară, și nu numai. Acesta a creat încălțăminte pentru Lady Gaga și pentru Madonna, însă pandemia i-a cam cauzat probleme.

Mihai Albu, în vârstă de 59 de ani, a absolvit Facultatea de Arhitectură, însă a devenit „Arhitectul pantofilor'. El a creat adevărate colecții de-a lungul anilor în atelierul său din București, însă din cauza pandemiei de coronavirus a întâmpinat numeroase situații mai puțin plăcute.

Cererea pentru pantofii de lux, eleganți a fost mult mai mică pentru că numărul evenimentelor a fost redus și a fost nevoit să se reprofileze pentru moment.

„N-au fost evenimente, n-au fost nunți, n-au fost evenimente speciale (…) s-a cheltuit mai puțin, au pus preț pe înfățișare mai puțin (n.r. femeile), s-a simțit foarte tare (…) suntem încă sub presiune!', a spus Mihai Albu pentru Cancan.

Creatorul de pantofi eleganți, unicați a luptat să-și țină afacerea pe picioare și a creat încățăminte de stradă și pantofi sport.

„Concurența este într-adevăr foarte mare pe încălțămintea de stradă, cea de toată ziua (…) sunt brandurile cele mari care își permit niște prețuri chiar foarte mici cu tehnologie de ultimă oră, astea nu-mi sunt la îndemână. Hai să zicem că cele două segmente, cel de stradă și cel de sneakers nu mă reprezintă foarte tare, dar în vremurile acestea, de pandemie, au făcut să rezist pe piață!', a mai spus designerul de pantofi.

Preocupat de viața profesională, Mihai Albu nu a mai avut timp pentru cea personală. După 8 ani de căsnicie cu Iulia Albu, cei doi au decis să divorțeze, iar în prezent acesta este singur și evită pe cât posibil interacțiunea cu alte persoane din cauza virusului ucigaș.

„Nu, nu este cineva în viața mea în momentul ăsta! (…) Sunt atâtea probleme, am evitat ieșirile, am evitat cât de cât să ma expun inutil, mai ales că mama mea are 94 de ani, să nu circul prea mult, să mă duc cu vreo boală acasă…', a declarat Mihai Albu.

De asemenea, potrivit sursei mai sus menționate, Mihai Albu își va petrece sărbătorile alături de cea care i-a dat viață, dar și de Mikaela.

„În principiu, o să îl fac cu mama mea, dacă o să fie și fetița mea, o să vedem, încă nu s-a stabilit… (…) Sărbătoarea de Crăciun este important să o facem în familie! (…) Am o scrisorică pe care trebuie să o respect, o să găsească sub brad ceva, sigur că da! (n.r. Mikaela)', a încheiat acesta interviul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete