Cadoul de 350.000 de euro oferit de Ion Țiriac fiicei sale

Ion Țiriac nu se uită la bani atunci când vine vorba de copiii lui. Anul acesta cea care se bucură de o atenție specială este unica sa fiica, Ioana Țiriac. Tatăl ei i-a făcut un cadou în valoare de 350.000 euro, iar cel care a dezvăluit surpriza a fost chiar Ion Alexandru Țiriac.

Ioana Țiriac este dovada vie că a moștenit cele mai frumoase gene de la părinții săi, Ion Țiriac și a jurnalistei Sophie Ayad. Frumoasa fiica a milionarului este fascinată de orașul Miami, ca drept dovadă ea locuiește, studiază și își petrece majoritatea timpului liber acolo.

Când va ajunge în România, aceasta își va primi cadoul, un Mercedes AMG GT, scrie digisport.ro. Mașina se află în salonul auto din Otopeni al tatălui său. Ion Alexandru Țiriac a postat pe Instagram o imagine cu automobilul de lux, alături de un mesaj pentru sora sa: „Crăciun fericit, dragă'.

Ioana Țiriac vine des în România. Acum trei ani aceasta a organizat la Stejarii, evenimentul „Bucharest Fashion Charity Show'. Ion Țiriac declara atunci cât de mândru de fiica sa.

„Bănuiesc că un copil norocos este cel care are posibilitatea în tinereţea lui să crească într-un mod logic şi normal. Faptul că a învăţat că întotdeauna există cineva care are nevoie mai mult decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viaţă, a învăţat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că îşi face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, şi cu mine, şi cu maică-sa… nu e meritul meu absolut deloc', a spus Ion Țiriac în 2018.

Ioana Țiriac este atrasă de profesia mamei ei, însă vrea să cunoască și lumea afacerilor. Această decizie a venit în urma activității sale din perioada 2019 – 2021 la magazinul de lux al mamei sale, Pool Club Monaco. Afacerea a început la Monaco, însă a fost mutată la Miami în 2018.

„E altruistă și o luptătoare pentru egalitate socială. Uneori cred că cei doi copii ai mei au o astfel de datorie, deoarece sunt foarte privilegiați. Ioana e un om extraordinar de bun, modest și cu o inimă imensă. E super inteligentă și stie ce vrea’, a declarat Sophie Ayad despre fiica ei, într-un interviu acordat PROTV.RO.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete