Mihaela Mihai, o poveste de viață tulburătoare. Gelozia fostului soț ar fi putut să îi fie fatală: ” Cinci ani m-a drogat, ca să poată să…”

Mihaela Mihai, o poveste de viață tulburătoare

Mihaela Mihai are o poveste de viață tulburătoare, iar în spatele zâmbetului larg și atitudinii pozitive pe care le afișează, artista ascunde o dramă greu de imaginat. Profesional s-a bucurat de succes, însă în plan personal, viața nu a fost la fel de darnică cu îndrăgita cântăreață.

Mihaela Mihai, interpreta cunoscutei melodii “De-ai fi tu salcie la mal”, este una dintre cele mai bune voci ale României, artista reușind să își construiască o carieră de succes în industria muzicală. Vocea ei specială a ajutat-o să devină o artistă iubită și apreciată de public, iar trăsăturile fizice au plasat-o în topul celor mai frumoase artiste ale țării.

Mihaela Mihai, o poveste de viață tulburătoare

Deși frumusețea ei ar fi trebuit să fie o carte câștigătoare, aceasta s-a dovedit un impediment în calea fericirii. Mihaela Mihai a fost căsătorită de trei ori, dar nu a reușit să își găsească liniștea. Primul soț al artistei a fost Mihai Stihi, nepotul lui Mihail Sadoveanu. Căsnicia celor doi s-a încheiat cu un divorț, după care artista s-a căsătorit cu francezul Maxime Dufour, cei doi având o fiică împreună, Isabelle-Marie. Nici mariajul cu omul de afaceri francez nu a funcționat, iar după al doilea divorț, Mihaela Mihai s-a căsătorit cu Dumitru Ciaușu, căsnicie finalizată tot cu un divorț.

Mariajul cu francezul Maxime Dufour a fost marcat de gelozia exagerată a acestuia. Artista își amintește că perioada petrecută alături de fostul soț ar fi putut să îi fie fatală.

“După ceva vreme s-a revelat că era de o gelozie patologică. Nici măcar “bună ziua” nu dădeam. Ieșeam împreună într-un restaurant, ne așezam la masă, se uita tot timpul la mine și după cinci minute îmi spunea: “Te-am văzut, ți-ai făcut semne cu ălă”. Tremura tot timpul de teamă să nu mă piardă, a fost o violență psihologică monstruoasă care a durat ani de zile. Se umplea mai repede paharul dacă nu o aveam deja pe Isabelle. Am suportat pentru ea, când ea a avut 8 ani nu am mai putut.”, a povestit cântăreața într-un interviu mai vechi acordat emisiunii “Agenția VIP”.

Acuzațiile Mihaelei Mihai împotriva fostului soț sunt dintre cele mai grave, aceasta dezvăluind că francezul Maxime Dufour o droga folosindu-se de cafeaua pe care artista o consuma în fiecare dimineață.

“La un moment dat mi-am dat seama și că insista atât să facă el cafeaua dimineața pentru că mă droga cu ea. Cinci ani m-a drogat, ca să poată să mă facă să depind de el. Asta mi-a spus medicul la care m-am dus și mi-a făcut toate analizele. Nu este o părere de-a mea. Pur și simplu am tăiat tot și am zis: eu plec. Patru ani m-a hărțuit cu detectivi privați, cu înregistrările conversațiilor mele telefonice, plătea polițiștii din cartier.”, a spus Mihaela Mihai, potrivit click.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Mihaela Mihai.

Foto: facebook

Citește și:

Cum a devenit Margareta Pâslaru celebră? Uite ce trebuia să facă de fiecare dată când urca pe scenă

Cine este noua iubită a lui Brad Pitt? Formează cel mai nou cuplu de la Hollywood

Actrița Kathy Bates a slăbit 27 kg. Secretul ei? Și-a ascultat organismul

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete