Mihaela Mihai, o poveste de viață tulburătoare. Gelozia fostului soț ar fi putut să îi fie fatală: ” Cinci ani m-a drogat, ca să poată să…”

Mihaela Mihai are o poveste de viață tulburătoare, iar în spatele zâmbetului larg și atitudinii pozitive pe care le afișează, artista ascunde o dramă greu de imaginat. Profesional s-a bucurat de succes, însă în plan personal, viața nu a fost la fel de darnică cu îndrăgita cântăreață.

Mihaela Mihai, interpreta cunoscutei melodii “De-ai fi tu salcie la mal”, este una dintre cele mai bune voci ale României, artista reușind să își construiască o carieră de succes în industria muzicală. Vocea ei specială a ajutat-o să devină o artistă iubită și apreciată de public, iar trăsăturile fizice au plasat-o în topul celor mai frumoase artiste ale țării.

Mihaela Mihai, o poveste de viață tulburătoare

Deși frumusețea ei ar fi trebuit să fie o carte câștigătoare, aceasta s-a dovedit un impediment în calea fericirii. Mihaela Mihai a fost căsătorită de trei ori, dar nu a reușit să își găsească liniștea. Primul soț al artistei a fost Mihai Stihi, nepotul lui Mihail Sadoveanu. Căsnicia celor doi s-a încheiat cu un divorț, după care artista s-a căsătorit cu francezul Maxime Dufour, cei doi având o fiică împreună, Isabelle-Marie. Nici mariajul cu omul de afaceri francez nu a funcționat, iar după al doilea divorț, Mihaela Mihai s-a căsătorit cu Dumitru Ciaușu, căsnicie finalizată tot cu un divorț.

Mariajul cu francezul Maxime Dufour a fost marcat de gelozia exagerată a acestuia. Artista își amintește că perioada petrecută alături de fostul soț ar fi putut să îi fie fatală.

“După ceva vreme s-a revelat că era de o gelozie patologică. Nici măcar “bună ziua” nu dădeam. Ieșeam împreună într-un restaurant, ne așezam la masă, se uita tot timpul la mine și după cinci minute îmi spunea: “Te-am văzut, ți-ai făcut semne cu ălă”. Tremura tot timpul de teamă să nu mă piardă, a fost o violență psihologică monstruoasă care a durat ani de zile. Se umplea mai repede paharul dacă nu o aveam deja pe Isabelle. Am suportat pentru ea, când ea a avut 8 ani nu am mai putut.”, a povestit cântăreața într-un interviu mai vechi acordat emisiunii “Agenția VIP”.

Acuzațiile Mihaelei Mihai împotriva fostului soț sunt dintre cele mai grave, aceasta dezvăluind că francezul Maxime Dufour o droga folosindu-se de cafeaua pe care artista o consuma în fiecare dimineață.

“La un moment dat mi-am dat seama și că insista atât să facă el cafeaua dimineața pentru că mă droga cu ea. Cinci ani m-a drogat, ca să poată să mă facă să depind de el. Asta mi-a spus medicul la care m-am dus și mi-a făcut toate analizele. Nu este o părere de-a mea. Pur și simplu am tăiat tot și am zis: eu plec. Patru ani m-a hărțuit cu detectivi privați, cu înregistrările conversațiilor mele telefonice, plătea polițiștii din cartier.”, a spus Mihaela Mihai, potrivit click.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Mihaela Mihai.

Foto: facebook

Citește și:

Cum a devenit Margareta Pâslaru celebră? Uite ce trebuia să facă de fiecare dată când urca pe scenă

Cine este noua iubită a lui Brad Pitt? Formează cel mai nou cuplu de la Hollywood

Actrița Kathy Bates a slăbit 27 kg. Secretul ei? Și-a ascultat organismul

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete