Micuța vedetă „Boss Baby” inspiră milioane de oameni prin faptul că sfidează normele de gen

Brody Schaffer este un senzațional copil de 7 ani cunoscut sub numele de „Boss Baby Sassy Brody”. Cu peste 5 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, Brody este un remarcabil dansator prodigios care inspiră milioane de oameni să se accepte pe ei înșiși.

Mișcările sale energice de dans, bucuria contagioasă și personalitatea sa îndrăzneață au cucerit inimi din întreaga lume, având un impact puternic asupra exprimării de sine și a individualității. Pasiunea lui Brody pentru dans a început „în pântecul mamei sale,” potrivit mamei sale, Danielle. Potrivit Bright Side, ea spune că el a fost un „micuț care a mers târziu”, dar a început să danseze de timpuriu, explicând: „Avea în jur de 18 luni când a început să meargă, dar dansul, zic eu, l-a început la 12 luni”. Ea a împărtășit că familia ei iubește muzica și o ascultă „24 de ore pe zi”, dar nici ea, nici soțul ei și nici ceilalți 3 copii ai săi nu au acest talent.

În ciuda faptului că nu are o pregătire profesională, Brody are un talent natural pentru balet. “El este întruchiparea cuvântului “natural””, explică mama sa, adăugând că numeroși dansatori profesioniști au contactat-o, uimiți de abilitățile sale. Ea spune că dansul îi aduce atât de multă bucurie încât dansează din zori până în noapte, recunoscând că uneori nu-l poate opri.

„Boss baby' adoră să încerce diferite ținute

Acestui copil vesel și iubitor de distracție îi place să-și exprime personalitatea prin costume de dans. „Îmi plac lucrurile elegante, sclipiciul și rochiile roz”, a spus el. Recunoscând pasiunea fiului lor, Danielle și soțul ei au ținut să îl susțină necondiționat pe Brody în demersurile sale.

„Dacă Brody vrea să se îmbrace în costumele surorii sale, așa să fie. Dacă vrea să poarte costume de Elsa și Anna, i le vom pune cu plăcere. Este un copil și, atâta timp cât este drăguț, asta este tot ce ne interesează”, a spus ea, adăugând că este important “să ne lăsăm copiii să strălucească și să spargem barierele de gen”.

boss-babySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

La doar 4 ani, Brody și-a pus amprenta asupra industriei de divertisment. Abilitățile sale excepționale i-au atras atenția lui Niall Horan, ceea ce l-a determinat să joace în videoclipul piesei “No Judgement”. De atunci, reputația lui Brody a continuat să crească, apărând în emisiuni notabile, precum Disney Family Singalong de la ABC, alături de celebrități renumite, precum Ryan Seacrest, Christina Aguilera și Beyoncé.

După cum scrie sursa citată anterior, prima dată când Brody a îmbrăcat rochia surorii sale, părinții săi nu au simțit că ar trebui să-l descurajeze, spunând: „Explora, se distra, a fost un moment și a continuat”. Mama lui spune că a fost o experiență foarte interesantă și că se bucură să vadă multe comentarii de susținere.

Danielle subliniază că există o “imagine mai amplă” în spatele unui băiețel căruia îi place să danseze. “El reprezintă schimbarea – faptul că copiii pot fi ceea ce sunt meniți să fie”, a spus ea.

Deși reacțiile la dansul lui Brody sunt în mare parte pozitive, Danielle recunoaște că s-a confruntat cu o mulțime de comentarii negative din partea oamenilor de pe rețelele de socializare, care o acuză că i-a distrus copilăria fiului ei și că nu l-a crescut “ca un băiat”. Dar pentru familia ei, cel mai important lucru este ca copiii lor să fie fericiți. Ea încurajează alți părinți să își încurajeze copiii, indiferent de normele de gen și de așteptările sociale.

Foto: Instagram

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete