Lady Gaga a fost scăpată din brațe de un fan în timpul unui concert. Diva a căzut printre spectatori și s-a lovit puternic la coloană

 

Dacă pentru un șofer accidentul de muncă este un eveniment petrecut în trafic, pentru o vedetă de talia lui Lady Gaga accidentul nu se poate petrece decât pe scenă. Acolo unde îi este și locul de muncă. Lady Gaga a fost scăpată din brațe de un fan în timpul unui concert. Diva a căzut printre spectatori și s-a lovit puternic la coloană.

Recent, în timpul showului său, „Enigma', care a avut loc la Las Vegas, starul a executat o căzătură de mai mare frumusețea. Totul s-a întâmplat în timp ce dansa lasciv cu un fan pe care l-a invitat pe scenă în acest scop. Tânărul, mai puțin priceput decât diva în a-și undui trupul pe ritmurile muzicii și neavând cine știe ce stabilitate pe picioare, a scăpat-o din mână pe aceasta, care s-a prăbușit dincolo de scenă. Căderea a fost serioasă, iar echipa de securitate s-a grăbit să vină în ajutorul vedetei, sub privirile înghețate ale spectatorilor luați prin surprindere de nefericita întâmplare și șocați de geamătul vedetei la contactul cu podeaua sălii în care avea loc show-ul.

Imaginile cu întreaga pățanie au fost surprinse de un spectator aflat în sală și postate, împrăștiindu-se cu viteza luminii în mediul online. Nu se știe însă dacă starul în vârstă de 33 de ani a suferit vreo vătămare corporală pentru că, deh, o avea și ea mândria ei. Ba chiar a făcut tot ce i-a stat în putință să le dovedească fanilor, prin postări pe pagina personală de social media, că totul este în regulă și că se simte excelent. Ea a făcut publice trei imagini diferite, în trei ipostaze diferite, oferind explicația că este vorba despre rutina ei de relaxare după fiecare show. Una o înfățișează cufundată în apă rece, alta în apă caldă (acoperindu-și, sfioasă, părțile intime) și alta în care stă pe pat, purtând un costum negru, de compresie. Lady Gaga a pus pozelor descrierea: „Rutina post-show: baie cu gheață timp de 5-10 minute, baie fierbinte pentru 20 de minute, apoi costum de compresie cu pachete de gheață pentru încă 20 de minute.' Fanii îngrijorați i-au pus întrebări cu privire la starea ei, în secțiunea de comentarii, dar când esti divă poți să nu le răspunzi fanilor curioși ca să-i liniștești. Prelungești suspansul.

Foto: Hepta; captură Youtube

Citește și:

Anamaria Prodan, despre cea mai grea perioadă din viața ei: „La început nu a ştiut nimeni' Impresara a fost suspectă de cancer

Neti Sandu despre operațiile estetice: „Mă uit în oglindă și aș prefera să nu am riduri'

A pierdut lupta cu cancerul! Celebra actriță s-a stins la doar 55 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete