Nicoleta Nucă a suferit o intervenție la ochi. Cum se simte artista?

Cântăreața Nicoleta Nucă (25 de ani) a suferit recent o intervenție la ochi. Artista a explicat, pe contul personal de Instagram, cum se simte în prezent.

Nicoleta Nucă a suferit o intervenție la ochi. Cum se simte artista?

În urmă cu o săptămână, Nicoleta Nucă s-a operat într-o clinică de oftalmologie din Turcia.

Solista avea probleme din cauza miopiei și a astigmatismului. „Astăzi s-a făcut o săptămână de la operația cu laserul Lasik la ochi pentru a-mi rezolva problema miopiei și astigmatismului!

Sunt foarte bine. Văd foarte bine și mă bucur de asta din plin! Este de nedescris senzația când deschid ochii dimineața și nu trebuie să întind mâna după ochelari ca să văd clar”, a explicat Nicoleta Nucă.

Profesional, care este cel mai mare vis al Nicoletei Nucă?

„Să am o carieră muzicală de succes, încărcată de hituri și proiecte frumoase. Să rămân în memoria și playlisturile oamenilor și peste ani.

Să rămână în urma mea un bagaj artistic și spiritual de care se vor bucura copiii, nepoții, strănepoții și generațiile viitoare”, a declarat Nicoleta Nucă, pentru Life.ro.

Nicoleta Nucă își dorește să adopte

Iar, în plan personal, artista mai adaugă: Să am o familie frumoasă, un soț iubitor și înțelegător, câțiva copii, dintre care o fetiță a mea și alți 2-3 copii adoptați.

Eu cred că a iubi un copil adoptat este o dovadă de iubire supremă. Și îmi doresc mult să întemeiez o organizație umanitară prin care să pot lupta împotriva violenței în familie.

Să pot susține construcția spitalelor și orfelinatelor și construcția a numeroase adăposturi pentru animalele din stradă”.

În același interviu, Nicoleta mărturisește că talentul și pasiunea ei pentru muzică sunt moștenite din familie.

„Bunicii, atât de pe linia mamei, cât și ai tatălui, cântau în tinerețe. Și mama cânta foarte bine, dar nu și-a cultivat talentul mai mult.”

Vorbind despre rădăcinile sale, artista a mai recunoscut și că nu duce dorul Chișinăului. „Nu dezvolt atașament față de locuri.

Nu am simțul dorului față de Chișinău sau alte locuri. Mi-e dor de tata, prietenii și rudele care au rămas încă acolo.”

Foto: Instagram

Citește și:

Actrița Charlize Theron se recuperează după trei operații suferite în urma unei accidentări pe platourile de filmare: Viața mea este puțin copleșitoare

Cea mai sexy ținută de pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Roma. A lăsat totul la vedere!

Feli Donose, declarații sincere despre carieră și familie: Muncesc foarte mult pentru fiica mea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete