Michael Schumacher împlinește 50 de ani – Soția sa rupe tăcerea și face un anunț important

Michael Schumacher, unul dintre cei mai mari piloţi de Formula 1 din istorie, împlineşte astăzi 50 de ani.

Din păcate, acesta se află în continuare imobilizat din cauza accidentului suferit în urmă cu 5 ani, pe pârtia de schi.

Cu ocazia zilei sale de naştere, familia a anunţat lansarea unui muzeu virtual dedicat carierei lui Michael Schumacher. Este vorba despre o aplicaţie realizată de fundaţia Keep Fighting.

“Suntem foarte fericiţi să sărbătorim împreună cu voi ziua de naştere a lui Michael şi vă mulţumim din suflet că putem face asta cu toţii. Ca un cadou pentru el, pentru noi și pentru voi, fundaţia “Keep Fighting” a creat un muzeu virtual. Aplicaţia oficială Michael Schumacher va fi lansată pe 3 ianuarie şi astfel vom putea să revedem toate succesele lui Michael.

Michael poate fi mândru de ceea ce a realizat şi aşa suntem şi noi. Vrem să ne amintim şi să celebrăm victoriile sale, recordurile şi modul în care sărbătorea”, a mărturisit Corinna, soția campionului.

Referindu-se la starea actuală a lui Schumacher, familia i-a asigurat pe fani că este pe mâini bune și facem tot ce este posibil să-l ajutăm”.

„Să fiți siguri că facem tot ce este omeneşte posibil ca să îl ajutăm. Vă rog să înţelegeţi dacă alegem să respectăm dorinţele lui Michael şi păstrăm private detaliile despre un subiect atât de delicat, cum este sănătatea. „În același timp, vă mulţumim foarte mult pentru prietenia voastră şi vă dorim un 2019 sănătos şi fericit', a transmis Corinna.

În decembrie 2013, Michael Schumacher a suferit o traumă serioasă la cap în timp ce schia în stațiunea Meribel, din Alpii francezi.

Deși purta cască de protecție, aceasta s-a spart în momentul impactului, iar fostul pilot de Formula 1 s-a lovit puternic la cap. Michael Schumacher a fost la un pas șă-și piardă viața, iar medicii l-au operat pe creier și au decis să îi protejeze activitatea creierului printr-o comă indusă.

În anul 2014, fostul pilot de Formula 1 a fost scos din coma indusă, iar de atunci starea lui de sănătate este în continuare una delicată.

Potrivit Daily Mail, Schumacher nu ar fi, de fapt, țintuit la pat și că nu este ținut artificial în viață. Nu este intubat, dar primește asistență medicală sporită. Se estimează că familia lui Michael plătește 50.000 de lire sterline pe săptămână'.

Ultimele informații spun că Michael Schumacher trăiește alături de familie și de apropiați în corpul principal al casei pe care o deține în Elveția.

 

Iulia Sandu

Foto:shutterstock.com

 

Vezi si:

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete