Mesaje de susținere emoționante ale vedetelor pentru cântărețul Michael Buble

michael buble si familia

Artiști și vedete de televiziune și-au îndreptat toate gândurile bune către Michael Buble, aflat într-un moment extrem de dificil al vieții sale. Fiul cel mare al acestuia, Noah, în vârstă de 3 ani, a fost diagnosticat cu cancer.

michael buble si familia

Vestea a dat-o chiar cântărețul, vineri, pe contul de facebook: “Suntem devastați de diagnosticul de cancer pe care fiul nostru cel mare, Noah, tocmai l-a primit. […] Am fost întotdeauna foarte vocali în ceea ce privește importanța familiei și a dragostei pentru copiii noștri. De aceea, soția mea, Luisana, și eu am luat decizia de a renunța momentan la cariere și de a ne dedica în întregime lui Noah, pentru a-l ajuta să se însănătoșească.

În aceste momente extrem de grele pentru noi, nu vă cerem decât să vă rugați pentru noi și să ne respectați intimitatea. Avem de parcurs un drum lung și, cu voia lui Dumnezeu, vom reuși să câștigăm această bătălie.”

Printre miile de mesaje de încurajare și de susținere s-au aflat și cele ale unor artiști precum Sharon Osbourne, Ronan Keating, Josh Groban, al actriței Shannen Doherty și al vedetei de televiziune Ellen DeGeneres.

“Vă trimitem multă dragoste”, a scris Ellen DeGeneres.

“Îmi îndrept gândurile pozitive și rugăciunile către Michael Buble și Luisana, pentru Noah”, a scris Sharon Osbourne.

“Le transmit gândurile mele bune şi rugăciunile prietenului meu Michael Buble şi familiei lui. Mi se rupe inima. Fiţi puternici', a scris cântăreţul Ronan Keating.

“Eu şi familia mea transmitem toată dragostea lui Noah, fiul în vârstă de 3 ani al lui Michael Buble, care se luptă cu cancerul. Fii puternic, micuţule!', a scris cântărețul Josh Groban.

Actriţa Shannen Doherty, diagnosticată anul trecut cu cancer la sân, a ținut să le transmită părinților un mesaj de încurajare în timpul galei American Cancer Societys Courage Award, desfășurată în Beverly Hills: “Îmi imaginez că pentru un părinte este devastator să aibă un copil bolnav de cancer. Asiguraţi-vă că aveţi medici buni şi nu uitați că organizaţii precum American Cancer Society, Stand Up to Cancer fac multe lucruri bune. Fiţi optimişti.'

De asemenea, pe contul Twitter al World Music Awards a fost postat următorul mesaj: 'Rugăciunile noastre se îndreaptă către Michael Buble, soţia sa, Luisana, şi fiul Noah'.

Sursa foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri