Mereu și-a ținut familia departe de ochii curioșilor! Cum arată fetița cea mică a lui Marcel Pavel

Marcel Pavel este căsătorit cu aceeași femeie de mai bine 25 de ani, iar cei doi au împreună trei copii frumoși. Artistul a fost mereu o fire discretă când a fost vorba despre familia lui și i-a ținut departe pe copiii lui de lumina reflectoarelor.

De această dată, Marcel Pavel a venit pentru prima dată într-un platou de televiziune alături de fetița lui cea mică. O cheamă Yuvenalia și are 4 ani. Cu această ocazie, fetița a dezvăluit câteva dintre secretele și tabieturile celebrului său tată, dar și ce anume nu-i place la acesta.

Cum arată fetița cea mică a lui Marcel Pavel

Printre altele, mica Yuvenalia a spus că tatăl ei o deranjează cu vocalizele pe care le face acasă.

„Eu mai fac vocalize pe acasă și ea nu prea suportă chestia asta. Nu-i place. Vocea mea destul de rezonantă o cam deranjează, chiar dacă eu studiez într-o altă cameră. Mai ales că, de cele mai multe ori, în acele momente, ea se uită la desene animate, Atunci strigă să mai tac că o doare capul sau o dor urechile', a recunoscut Marcel Pavel, în cadrul emisiunii „Aici eu sunt vedeta', de la Antena 1.

Pentru a vedea mai multe imagini cu fetița cea mică a lui Marcel Pavel, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, Antena 1

Mihaela Tudor

Citește și:

Marcel Pavel a avut parte de o experiență emoționantă în timpului unui concert: „Am îngenuncheat. M-a copleşit…'

Nimeni nu a știut că Marcel Pavel și sora lui au a avut o copilărie grea: „Nici baie nu avem. Eram aproape sub pragul de subzistență'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete