Marcel Pavel a avut parte de o experiență emoționantă în timpului unui concert: „Am îngenuncheat. M-a copleşit…”

Marcel PavelSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Celebrul cântăreț Marcel Pavel a avut parte de o experiență inedită, chiar în timpul celui mai recent concert al său. Artistul nu a știut că mama sa se afla în sala pentru a asista la reprezentația artistului.

La finalul concertului, mama cântărețului a venit pe scenă pentru a-i oferi un buchet de trandafiri.

Marcel Pavel a avut parte de o experiență emoționantă în timpului unui concert

Invitat în cadrul emisiunii „Răi da buni' de la Antena Stars, Marcel Pavel a povestit cu lacrimi în ochi despre starea de sănătate a mamei sale care a făcut un efort uriaş pentru a merge la concertul lui.

„A venit pe scenă şi mi-a oferit un buchet de trandafiri şi am îngenuncheat. Nu mi-a spus nimeni nimic. Nu i-aş fi dat voie să vină, nu prea are voie să se deplaseze. Are diabet, face patru injecţii pe zi. E viaţa mea mama mea. M-a copleşit. (…) Tata era cam oscilatoriu, dar un talent extrem. De la el am moştenit. Tata era foarte dus. Acasă era extrem de dur, când ieşea din casă era un om dulce. Era simpatic cu toţi, numai cu noi nu prea. Eu sunt cel mai mic dintre fraţi', a spus Marcel Pavel, la Antena Stars.

În plus, Marcel Pavel a vorbit și despre familia sa. Artistul a sublinit faptul că soția lui este cea care ia deciziile în familie și are încredere în ea.

„Soţia mea e cea mai înţeleaptă. Ea cântăreşte şi spune cum ar fi mai bine. Ea este pilonul familiei, nu eu. Ea e stâlpul casei. Am şi eu un cuvânt de spus', a mai spus Marcel Pavel.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Marcel Pavel, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Nimeni nu a știut că Marcel Pavel și sora lui au a avut o copilărie grea: „Nici baie nu avem. Eram aproape sub pragul de subzistență'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete