Nimeni nu a știut că Marcel Pavel și sora lui au a avut o copilărie grea: „Nici baie nu avem. Eram aproape sub pragul de subzistență”

 

marcel pavelSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Marcel Pavel și sora sa, Gina Pavel, ambii muzicieni, au acceptat să vorbească despre copilăria lor, care a fost una presărată cu nenumărate greutăți. Cei doi artiști au fost invitați în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe', unde au povestit cu sinceritate despre lucrurile neștiute de pe vremea când trăiau în casa părintească situată într-o localitate din județul Galați.

Nimeni nu a știut că Marcel Pavel și sora lui au a avut o copilărie grea

Marcel Pavel și sora sa provin dintr-o familie fără posibilități financiare și nu se sfiesc să declare acest lucru. Tatăl lor era muzician și a crezut în ei, în ciuda faptului că era destul de dur uneori, iar mama lor a făcut absolut tot ce i-a stat în putință pentru a-i ajuta să-și clădească o carieră.

„Noi nu avem nici televizor, nici măcar baie nu aveam. În copilărie eram sub zero, aproape sub pragul de subzistență. Îi mulțumersc lui Dumnezeu că am ajuns aici, că pot vorbi cu tine și să mă întrebi ce-am realizat eu în viață. Asta înseamnă că n-am trecut prin lume ca un nimeni

Mama fiind disperată să realizez ceva, mi-a spus că trebuie să cumpărăm tobe. Problema era că nu aveam bani. Ea mi-a spus că îmi va îndeplini acest vis al meu și a făcut împrumut. Mămica mea era femeie de serviciu la școala de muzică unde noi, toți frații, învățam. Toată lumea îi pupa mâna după ce aveam audiții în cadrul școlii. Îi pupau mâna și ea era cu mătura și fărașul în mână și cu un halat de îngrijitoare. Nu am cum să uit lucrurile astea, dacă spun despre mama mea, spun cu tot sufletul', au povestit Marcel și Gina Pavel în cadrul emisiunii 'Dincolo de aparențe' de la Antena Stars.

Despre greutățile dar și despre amintirile frumoase din copilăria lor, despre poveștile de dragoste din tinerețe și despre alte multe lucruri, Marcel Pavel și sora sa, Gina, vor vorbi pe larg în cadrul emisiunii 'Dincolo de aparențe', difuzată sâmbătă, la Antena Stars.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Stela Popescu, secrete de stil. Ce articol vestimentar nu a purtat actrița până la 30 de ani?

Maria Dragomiroiu a dezvăluit rețeta secretă care îi păstrează părul lung și strălucitor de ani de zile

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete