Melania Trump, schimbare radicală de look înainte de sărbători. Cum arată Prima Doamnă a Americii blondă?

Înainte de sărbători, majoritatea femeilor își doresc o schimbare de look, având în vedere că urmează o perioadă a petrecerilor la care este nevoie să arate impecabil. Melania Trump nu face excepție de la regulă și pentru că și-a dorit să fie o adevărată apariție înainte de Crăciun, Prima Doamnă a Americii a decis să își deschidă culoarea părului și s-a vopsit blondă. 

Melania Trump a avut întotdeauna o preferință pentru părul blond, iar dacă până acum a optat doar pentru șuvițe, de această dată, Prima Doamnă a Americii a renunțat complet la părul șaten și s-a vopsit blondă. Schimbarea de look a fost una radicală, iar în momentul în care a apărut într-un interviu pentru Fox News, Melania Trump a luat prin surprindere pe toată lumea. Pentru că impactul vizual a fost unul foarte puternic, schimbarea de look nu a putut trece neobservată și a stârnit foarte multe reacții.

Melania Trump, schimbare radicală de look înainte de sărbători

Imediat după ce a fost difuzat interviul în care Melania Trump apare cu noul look, în mediul online au apărut o mulțime de critici. În timp ce unele persoanele au comparat-o pe Prima Doamnă a Americii cu Jennifer Coolidge, altele au ținut să sublinieze că aceasta a vrut să semene cât mai mult cu apropiații lui Donald Trump, majoritatea având părul deschis la culoare, dar că această schimbare nu i se potrivește absolut deloc.

Nici Melania Trump nu a fost foarte mulțumită de schimbarea de look, dovadă stând fotografiile realizate recent și în care Prima Doamnă a Americii a ales să își facă o serie de șuvițe mai închise la culoare.

Deschide galeria foto pentru a vedea cum arată Prima Doamnă a Americii blondă.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro, captură youtube

Citește și:

Alexandru Arșinel nu-și revine după moartea Stelei Popescu – Ce a declarat actorul

Prima fotografie cu fetița lui Cabral – Prezentatorul Tv este în al noulea cer

Nu era sărbătoarea lui favorită! Cum arăta Crăciunul în copilăria lui Dan Bittman?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete