Alexandru Arșinel nu-și revine după moartea Stelei Popescu – Ce a declarat actorul

A trecut un an de la moartea Stelei Popescu, însă Alexandru Arșinel nu poate să treacă peste moartea partenerei sale de scenă.

Pe Alexandru Arșinel și Stela Popescu i-au legat o prietenie de peste 40 de ani.

Iar de când a aflat că cea mai bună prietenă a lui și totodată colegă de scenă a plecat dintre noi, marele actor a rămas cu un gol în suflet. Alexandru Arșinel a mărturisit că odată cu dispariția acesteia, s-a dus și o parte din el.

“Aş fi vrut să îi spun să nu plece, să mai aibă răbdare, să mă mai suporte câţiva ani..să facem un spectacol mare. Asta aş fi vrut să îi spun: să nu plece, să ne mai rabde.
“Este foarte greu fără ea, în sensul în care nu am avut timp să îmi dau seama că nu mai e. Prin ce a fost la tv, în presă, telefoane primite, mesaje, mi-am dat seama ca ea e in permanentă prezenţă în sufletul oamenilor. M-a încercat un regret imens că nu mai era acolo. Am şi plecat de lângă ea, îmi facea rau, nu puteam să cred că nu se scoală şi imi spune ca joacă un rol', declara actorul în urmă cu un an în cadrul emisiunii Prime Time News.

Recent, Alexandru Arșinel a fost invitat la emisiunea „Agenția VIP', iar actorul a mărturisit încă o dată cât de dor îi este de Stela Popescu.

„Dacă o să mă întrebi ce-mi lipsește, sigur că-mi lipsește partenera, în primul rând, dar mai ales unul din puținii oameni cu care am colaborat o viață întreagă, caracter, unul din puținii oameni care să nu fie ipocrit. Din păcate, o lume de care nu putem scăpa niciodată. Îmi lipsește Stela care era de un caracter extraordinar. Îmi spunea în față tot ce avea de spus. Ți-o spunea și aia bună și aia rea. Era o părere în baza căreia puteai să construiești', a spus Alexandru Arșinel, la „Agenția VIP'.

Marea actriță a României, Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017. Actrița avea 82 de ani și a fost găsită fără suflare în locuința sa.

 

Iulia Sandu

Foto:libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete