Meghan Markle va aduce pe lume primul copil în câteva ore. Ducesa de Sussex a intrat în travaliu

Meghan Markle și Prințul Harry sunt pregătiți să-și întâmpine primul copil. Reprezentanții Palatului Buckingham au confirmat pentru BBC că ducesa a intrat deja în travaliu. 

Întreaga lume așteaptă cu sufletul la gură venirea pe lume a primului copil al cuplului Meghan Markle – Prințul Harry. Bebelușul va fi al șaptelea în linia succesiunii la tron, după tatăl lui.

Meghan Markle a intrat în travaliu

Detaliile despre data la care urma să vină pe lume copilul cuplului regal au fost ținute secrete de către Palatul Kensington. Ducesa de Sussex a intrat în concediu de maternitate în 18 martie, iar pe baza acestei informații, presa din Regat a speculat că va deveni mamă la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai.

Citeste si Cum se relaxează Meghan Markle înainte de a deveni mamă pentru prima oară?

Presa din Marea Britanie relatează că Ducesa de Sussex a intrat în travaliu în cursul dimineții și că Prințul Harry i-a fost alături. Nu există, însă, informații despre locul în care se află Meghan, dacă este la spital sau acasă.  De regulă, cuplurile regale fac public numele spitalului unde urmează să li se nască moștenitorii, astfel încât presa stă cu obiectivele ațintite asupra intrării principale a instituției medicale respective pentru a prinde cele mai recente informații.

Meghan Markle nu va face poza tradițională cu primul său copil pe scările maternității

Prințesa Diana și Kate Middleton au stat la poza tradițională pe scările maternității Linda Wing după fiecare naștere. Dar Meghan Markle a anunțat că nu va respecta tradiția aceasta. În primul rând, ea a ales să nască în alt spital decât cel în care au născut Prințesa Diana și Kate Middleton. Meghan a optat pentru o maternitate mai apropiată de locuința de la Windsor.

Citeste si Regina Elisabeta a II-a, decizie fără precedent. I-a interzis lui Meghan Markle să facă un anumit lucru, în timp ce Kate Middleton se bucură de acest privilegiu

Mai mult, conform www.sun.co.uk, „Acest copil nu se va naște la Lindo. Copilul nu va fi un moștenitor direct al tronului, astfel că Meghan și Harry vor ca nașterea să fie cât mai bine ascunsă de ochii lumii. Meghan este stresată în legătură cu posibilele complicații, cum ar fi o cezariană de urgență, și nu vrea să aibă presiunea de a arăta perfect pe scările spitalului câteva ore mai târziu', a declarat un apropiat al cuplului pentru sursa menționată.

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete