Cred vedetele în premoniții?


Vi s-a întâmplat vreodată să visați anumite lucruri în timpul nopții, iar acestea să devină realitate a doua zi? Ne-am întrebat dacă și vedetele fac acest lucru și în ce măsură cred în premoniții. 

Coincidență sau nu, anumite lucruri pe care le simțim sau visăm se îndeplinesc, moment în care ajungem să ne întrebăm cum de a fost posibil acest lucru, încercând astfel să găsim o posibilă explicație.

Cred vedetele în premoniții?

Vedetele nu fac excepție atunci când vine vorba despre acest subiect, iar după ce am stat de vorbă cu mai multe dintre ele, am tras concluzia că atunci când se gândesc la premoniții, Lili Sandu sau Nuami Dinescu asociază rapid acest lucru cu cea mai importantă ființă din viața oricărui om, mama.

Lili Sandu ne-a mărturisit că de fiecare dată când trecea prin momente mai puțin plăcute, mai ales când era departe de țară, mama ei simțea acest lucru, iar între cele două exista o conexiune foarte puternică.

“Cred în premoniții și când spun asta mă gândesc la legătura pe care o am cu mama mea. Este o legătură extrasenzorială, de fiecare dată când mama m-a visat într-o cumpănă, spun asta mai mult când eram departe de ea, când locuiam în Los Angeles, tot timpul mă suna și într-adevăr se întâmpla ceva negativ pentru mine în momentele respective. Asta mi se întâmpla și cu ea, nici nu era nevoie să vorbim la telefon.”, a spus Lili Sandu.

Ilinca Vandici crede și ea în premoniții și este atrasă de tot ceea ce ține de latura spiritualității, încercând să descopere cât mai multe detalii legate de acest subiect.

La polul opus, Nuami Dinescu consideră că premoniții pot avea doar persoanele care au o anumită pregătire spirituală, iar restul lucrurilor care se întâmplă în mod inexplicabil le pune pe seama coincidențelor.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Vedetele și obiceiurile lor matinale – Care este lucrul pe care îl fac în fiecare dimineață

Vedetele ne-au mărturisit motto-urile după care își ghidează viața

Care sunt cele mai mari regrete ale vedetelor autohtone

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete