Meghan Markle și Prințul Harry, privați de somn de micuța Lilibeth

Meghan Markle, ducesa de Sussex, a dezvăluit că ea și Prințul Harry se luptă cu oboseala de când fiicei lor, Lilibeth, în vârstă de cinci luni, au început să-i apară primii dințișori.

Meghan Markle a vorbit despre această problemă în timpul apariției ei la The Ellen DeGeneres Show din 18 noiembrie. „Lui Lili îi dau acum dinții', i-a spus ea lui Ellen, înainte de a întreba dacă gazda are „ceva să amelioreze asta'.

Ellen a glumit că Meghan ar trebui să încerce să-i dea lui Lilibet „tequila, orice', la care Meghan a răspuns: „Aceasta este mătușa Ellen'. „De aceea nu am copii', a adăugat Ellen.

Lilibeth s-a născut pe 4 iunie 2021 și a fost numită după Regină. În discuția cu Ellen, Meghan a dezvăluit cum și-au îmbrăcat copiii de Halloween. Se pare că familia regală a îmbrăcat-o pe Lilibeth ca un sconcs, ca Flower din Bambi, în timp ce Archie era un dinozaur.

Cu toate acestea, Meghan a mărturisit că fiul ei nu era prea încântat de costum.

„Am vrut să facem ceva distractiv pentru copii, dar lor nu le-a plăcut deloc. Archie a stat costumat în dinozaur cinci minute… nici măcar cinci minute', a spus Meghan gazdei emisiunii.

Pe tema Halloween-ului, Meghan a continuat să dezvăluie că, înainte ca ea și Harry să-și oficializeze relația, au ieșit într-o noapte deghizați. Ea a spus că „s-au furișat în costume de Halloween' în Toronto.

„A fost o temă post-apocalipsă, așa că aveam aceste costume foarte bizare și am putut să avem o ultimă seară distractivă.'

Meghan Markle a fost puternic criticată după ce a făcut o farsă unui grup de vânzători ambulanți din Los Angeles, dansând și cântând în fața lor, în timp ce se referea la ea însăși drept „mami’ și a băut lapte dintr-un biberon, ca parte a apariției ei la „The Ellen Show’.

În timpul apariției ei surpriză în ultimul sezon al talk -show-ului lui Ellen DeGeneres, ducesa a ieșit din studio pentru a face o farsă unor vânzători, unde ar fi trebuit să facă și să spună orice îi spunea gazda emisiunii printr-o cască ascunsă.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete