Meghan Markle, pusă la zid de familia regală! Ce i-a mâniat pe consilierii regali?

Stilul vestimentar al lui Meghan Markle este rareori criticat. Cu toate acestea, la începutul relației sale cu Prințul Harry, un anumit colier a stârnit conflicte în sânul familiei regale.

Reporteri regali Omid Scobie și Carolyn Durand dezvăluie în noua lor carte, Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family, că fosta actriță a fost pusă la zid de consiliul regal din cauza unei simple bijuterii.

Meghan Markle, pusă la zid de familia regală! Ce i-a mâniat pe consilierii regali?

În anul 2016, la începutul relației lor, fotografii au surprins-o pe ducesă purtând un colier personalizat cu literele M și H. Colierul din aur semnat Maya Brenner ar fi valorat nu mai puțin de 240 de dolari.

Deși unii au găsit bijuteria adorabilă, corespondenții regali dezvăluie că Meghan a fost aspru criticată de palat.

„A fost avertizată că purtarea unei astfel de bijuterii nu va face decât să încurajeze fotografii să o urmărească pentru a obține astfel de imagini și titluri”, se arată în carte.

Potrivit fragmentului publicat de People, Meghan ar fi primit un apel telefonic din partea unui ajutor de la curtea regală.

„Meghan a spus puține în timpul apelului, alegând să asculte consilierul. Dar după ce a închis s-a emoționat și s-a simțit frustrată.

Deși știa că apelul fusese inițiat cu intenții bune, experiența i s-a părut nefericită.

Nu îi venea să creadă că un angajat de-al iubitului ei îi spunea ce bijuterii să poarte și să nu le zâmbească fotografilor.”

Meghan Markle: „Mă învinovățesc pe mine pentru imagini”

Meghan ar fi vorbit despre cele întâmplate cu o prietenă. „Nu pot câștiga.

Mă învinovățesc pe mine pentru imagini, de parcă îi încurajez, că simplul fapt că sunt conștientă că mă fotografiază nu transmite mesajul potrivit.

Nu știu ce să mai spun. Chiar ieri scriau în mediul online că oamenii vorbesc despre cât de nefericită arăt în toate pozele, pentru că încercam să ignor fotografii.”

Biografia nu este autorizată, reprezentanții perechii regale declarând că nu au fost intervievați de scriitorii ei.

Ducii de Sussex au insistat că materialul este rezultatul „propriilor experiențe ale scriitorilor în calitatea lor de membri ai corpului presei regale”.

Fiecare informație din biografie a fost verificată din cel puțin 2 surse, iar scriitorii au vorbit cu cel puțin 100 de persoane.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Înainte de căsătoria cu Prințul Harry, Meghan Markle plătea paparazzi ca s-o fotografieze în restaurant

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica Elenei Udrea! Eva Maria, fotografiată într-o ipostază haioasă

O cântăreață celebră a dezvăluit că a plătit prostituate pentru a întreține relații sexuale cu ea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete