Înainte de căsătoria cu Prințul Harry, Meghan Markle plătea paparazzi ca s-o fotografieze în restaurant

Se pare că Ducesa de Sussex nu a fost mereu atât de discretă și timidă cum vrea să se creadă… Pe când era doar o actriță americană abia distribuită în Suits, un serial de succes având rolul unei secretare, Meghan, ca orice actriță cu agent, se orienta să apară cât mai mult în presa tabloidă.

Meghan Markle și agentul ei au fost acuzați de o înțelegere cu paparazzi care urmau să o fotografieze pe actriță în timp ce intra într-un restaurant londonez, scrie The Sun.

De altfel, Ducesa de Sussex a fost fotografiată în martie 2015 la intrarea în restaurantul Toto arătând impecabil, pregătită pentru o ședință de shooting ad hoc.

La vremea aceea Ducesa era cunoscută drept Rachel Zane, personajul pe care-l interpreta în serial, dar cu aspirații mari. Fotografiile care au apărut pe atunci  în presa vremii au fost “aranjate” spun specialiștii. Așchia nu sare departe de trunchi, a scris presa londoneză, cu referire la faptul că tatăl ei face același lucru de când fiica lui a intrat în familia regală.

Partea amuzantă abia acum vine: aceste fotografii trebuiau vândute tabloidelor interesate de “vânarea de vedete în viața privată”, dar se pare că la vremea respectivă nicio publicație nu a fost interesată de locul unde ia Meghan Markle masa de prânz. Se pare că actrița Meghan Markle și agentul ei aveau o înțelegere cu paparazzi ca aceștia să o fotografieze periodic în diferite ipostaze din viața publică. Această înțelegere a picat în momentul când Meghan a devenit oficial iubita prințului Harry.

Fotografii spun că până să devină iubita, apoi soția prințului Harry, pozele cu Meghan Markle nu valorau niciun ban. Cu greu apăreau in reviste gen Spy.

Astăzi, asaltată de fotografi, paparazzi, drone și elicoptere în casa din Los Angeles unde s-au retras în căutarea initmității, probabil că Meghan, Ducesa de Sussex regretă zilele când plătea fotografi să o surprindă în ipostaze private.

Foto: Hepta

Citeste și:

Kate Middleton, furioasă pe Meghan Markle. „Meghan și Harry au fost atât de egoiști'

Când s-au decis Kate Middleton și Prințul William de fapt să se căsătorească?

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete