Meghan Markle a dezvăluit cum îl alintă pe prințul Harry. Totul a fost filmat!

Meghan Markle a dezvăluit cum îl alintă pe prințul HarrySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Prințul Harry și Meghan Markle au o relație foarte bine sudată și chiar dacă protocolul regal le impune să nu își arate dragostea în public, nu de puține ori cei doi au apelat la gesturile tandre sau la diferite nume de alint, chiar dacă se aflau în fața camerelor de filmat.

De când a intrat în familia regală britanică, Meghan Markle a încercat să respecte cu strictețe protocolul regal și să își îndeplinească noile responsabilități. Chiar dacă eforturile pe care le depune sunt destul de mari, au existat și momente în care a încălcat anumite reguli. Dacă până acum a ieșit în evidență datorită alegerilor vestimentare pe care le-a făcut și care au fost intens comentate, de aceasta dată, Meghan Markle a dezvăluit cum îl alintă pe prințul Harry, iar întreg momentul a fost filmat și a fost vizionat de o mulțime de persoane.

Meghan Markle a dezvăluit cum îl alintă pe prințul Harry

Cu toate că în intimitate chiar și cuplurile regale folosesc porecle sau nume de alint, atunci când apar în public, aceștia trebuie să renunțe la astfel de formulări. Deși cunosc această regulă, cuplurilor li se întâmplă să uite că se află în public și ajung să se adreseze unul altuia folosind diferite porecle.

Prezenți la Londra pentru a urmări musicalul Hamilton', Meghan Markle și prințul Harry au dovedit încă o dată cât de puternice sunt sentimentele care îi leagă. În trecut prințul Harry a fost cel care a dezvăluit cum își alintă soția, iar acum a venit rândul ducesei de Sussex să facă public acest detaliu. În timp ce se pregăteau pentru realizarea unei fotografii, Meghan Markle a vrut să se asigure că soțul ei va putea fi fotografiat așa cum trebuie și l-a strigat “dragostea mea”, potrivit bustle.com. Imediat după ce a folosit acest nume de alint, Meghan Markle a început să zâmbească, iar momentul a fost surprins rapid de camerele de filmat.

https://www.instagram.com/p/BnHMQ8WHOh3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Mihai Petre, tătic pentru a doua oară. Primele declarații ale dansatorului: Una dintre cele mai puternice emoții este să…'

Secretul actriţei Alexandra Velniciuc pentru un abdomen tonifiat

Ținuta cu care Meghan Markle a atras toate privirile. E prima oara când îmbracă o rochie mini după ce a devenit ducesă de Sussex

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete