Secretul actriţei Alexandra Velniciuc pentru un abdomen tonifiat

Pe actrița Alexandra Velniciuc o cunoaşte toată lumea în special în calitate de moderatoare a emisiunii “Atenţie, se cântă”, pe care o prezenta alături de Horia Moculescu. De altfel, gurile rele vorbeau despre o relaţie mai mult decât profesională între cei doi, zvon pe care frumoasa actriţă l-a dezminţit.

Talentul, frumusețea și candoarea actriței sunt greu de trecut cu vederea. La fel și silueta, pentru a cărei menținere face ceva eforturi.

Ce face Alexandra Velniciuc pentru a avea un abdomen tonifiat

În primul rând, foarte multă mișcare: Am această rigoare, de a face zilnic mișcare. Merg alert câte 6 km pe zi. Și fac câte 300 de abdomene, orice-ar fi'. Acesta este secretul care o ajută să arate la 37 de ani exact ca o adolescentă.

De altfel, actriţa mărturiseşte cu mândrie că hainele din liceu îi vin ca turnate. Şi încă le mai poartă.

Cât despre dietă, aceasta nu este chiar punctul ei forte. Într-un interviu pentru www.click.ro, actriţa făcea următoare mărturisire: Am 54 kg şi nu m-am îngrăşat niciodată. Mănânc ca un porc, dar apoi dau cinci ture de Cişmigiu, patru zile pe săptămână (n.r. – o tură de parc are 1,5 km)”.

Citeste si Ce face Stela Enache pentru a se menține în formă? La 68 de ani, cântăreața are un tonus de invidiat

O actriță de succes, cu o copilărie zbuciumată

Într-o emisiune tv, Alexandra Velniciuc a rememorat frânturi din copilăria sa, care numai liniștită nu s-a putut spune că a fost. Pe când avea 3 ani, a fost părăsită de mama sa. Aceasta i-a zis tatălui Alexandrei, actorul și profesorul Ștefan Velniciuc, că pleacă temporar în Italia. Nu s-a mai întors niciodată, iar Alexandra a rămas în grija tatălui ei.

Apoi, la 9 ani, actrița a suferit un accident în timpul filmărilor la “Mircea”. În timpul unei scene la care participau o mulțime de cai ce galopau, micuța a scăpat de sub supravegherea persoanelor care aveau grijă de ea și a fost la un pas de a intra sub copitele cailor. Sergiu Nicolaescu a fost cel care a avut prezență de spirit și a oprit imediat filmarea.

Citeste si Anca Serea are un singur secret când vine vorba despre siluetă. Ce aliment consumă pentru a se menține în formă?

Sursa foto: pagina de facebook a Alexandrei Velniciuc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete