O femeie de culoare a născut gemeni, dar a avut un șoc când i-a văzut prima oară. Unul era de culoare, iar celălalt avea pielea albă. Cum a fost posibil?

S-a chinuit mult timp să rămână însărcinată și a reușit să facă asta după o fertilizare in vitro. O femeie de culoare a născut gemeni, dar a avut un șoc când i-a văzut prima oară. Unul era de culoare, iar celălalt avea pielea albă. Cum a fost posibil?

Judith Nwokocha, o femeie de 38 de ani, a primit cea mai bună veste din partea medicilor atunci când a aflat că este însărcinată cu gemeni. La scurt timp după ce a aflat de sarcină, femeia a fost informată că există posibilitatea ca cei doi copii să se nască cu sindrom Down, însă nu a renunțat la sarcină.

O femeie de culoare a născut gemeni, dar a avut un șoc când i-a văzut prima oară

Pe parcursul sarcinii, medicii au descoperit că unul dintre gemeni se dezvoltă mai puțin, dar nu s-au așteptat nicio secundă la ceea ce avea să urmeze. După ce a născut, Judith Nwokocha a aflat că pielea bebelușilor are o culoare diferită. Mai exact, unul dintre ei era de culoare, iar celalalt avea pielea albă.

Femeia a avut un șoc, mai ales că nici în familia ei și nici în cea a soțului nu au existat astfel de cazuri.

“Am fost șocată. Credeam că mi-au înmânat copilul altcuiva, nu credeam că e al meu. Nu mi-a trecut niciodată prin minte că voi avea un copil alb, pentru că nu am mai avut nici în familia mea, nici în familia soțului meu. A fost un adevărat șoc pentru mine și mă întrebam: Ce fac, de ce mi-au dat copilul altcuiva?”, a spus  Judith Nwokocha , potrivit dailymail.co.uk

Ulterior, medicii au elucidat misterul, găsind explicația pentru culoarea deschisă a pielii bebelușului. Mai exact, fetița pe nume Kachi a fost diagnosticată mai târziu cu albinism, o afecțiune cauzată de absența melaninei din corp. Această problemă de sănătate a apărut din cauza moștenirii genetice a genelor recesive. Dacă unul dintre părinți poartă gena, există șanse mari ca bebelușul să dezvolte boala.

În cazul acestei sarcini, doar unul dintre gemeni a fost afectat, mai exact fetița, în timp ce băiețelul pe nume Kamsi s-a născut perfect sănătos.

Mama gemenilor spune că, de cele mai multe ori, oamenii nu cred că cei doi copii sunt gemeni, iar pe fața lor poate fi citită cu ușurință uimirea atunci când află acest lucru.

Încă din timpul sarcinii, micuța Kachi  a avut probleme de sănătate, pentru o perioadă a încetat să se dezvolte, iar în momentul în care s-a născut, pentru că avea o greutate mult prea mică, a fost nevoită să mai rămână o perioadă în spital.

La început, femeia a fost puternic afectată de boala fetiței, fiind îngrijorată de modul în care aceasta va fi privită în societate, însă ulterior, după o perioadă de consiliere, Judith Nwokocha și soțul ei au învățat să accepte situația și să își privească fiica la fel ca pe un copil sănătos.

Foto: captură youtube

Citește și:

Tânăra care și-a convins iubitul să se sinucidă, subiect de documentar

A folosit cremă depilatoare și a fost la un pas să își piardă viața: Am crezut că o să mă prăbușesc și că o să mor'

O mamă a fost dată afară din avion din cauza unui decolteu îndrăzneț

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate