Matthew Perry, din nou singur. Motivul incredibil pentru care s-a despărțit de tânăra sa logodnică

Matthew Perry, din nou singur. Motivul incredibil pentru care s-a despărțit de tânăra sa logodnică

De curând a avut loc marea reuniune a starurilor din Friends, cel mai urmărit serial al anilor ’90, iar actorii au fost extrem de emoționați, printre care și Matthew Perry.

La scurt timp după acest eveniment, Chandler din Friends a avut parte de un moment mai puțin plăcut în viața privată. Nici un an nu a trecut de la logodna actorului în vârstă de 51 de ani cu Molly Hurwitz (29 de ani) și cei doi s-au despărțit. Relația lor a început în 2018 și mare le-a fost surpriza celor dragi când au aflat că după doi ani au trecut la următorul nivel al relației.

„Câteodată, lucrurile pur şi simplu nu merg, iar acesta este unul dintre acele cazuri. Îi doresc lui Molly numai bine', a declarat Perry într-un comunicat pentru revista People.

În noiembrie 2020, Matthew Perry era foarte fericit și încântat că a întâlnit-o pe Molly, descriind-o ca fiind cea mai minunată femeie din lume. Acesta a fost primul pas din viața sa spre un mariaj.

„Am decis să mă logodesc. Din fericire, s-a întâmplat să mă întâlnesc cu cea mai minunată femeie de pe fața planetei în acest moment', a spus Perry, pentru revista PEOPLE, la acea vreme.

Se pare că motivul despărțirii lui Perry și Hurwitz ar fi fost o adolescentă de 19 ani. Aceasta a declarat că l-a cunoscut pe actor prin intermediul unei aplicații de dating și i-a făcut avansuri. Perry și-a făcut cont în timp ce luase o pauză de la relația cu Molly. Una dintre cele mai lungi relații a lui Matthew Perry a fost cu Lizzy Caplan. Aceasta a durat șase ani, în perioada 2006-2012.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete