Cristian Țânțăreanu, dezvăluiri noi privind apartenența finilor săi, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, la un grup de swingeri

Cristian Țânțăreanu, dezvăluiri noi privind apartenența finilor săi, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu, la un grup de swingeri

Acum multă vreme, presa vuia în urma unor declarații controversate făcute de Cristian Țânțăreanu referitoare la relația Ancăi Țurcașiu cu soțul ei. Afaceristul a declarat că cei doi fac parte dintr-un grup de swingeri (n.n – swingerul este o persoană care face schimb de parteneri sexuali într-un grup, în mod obișnuit).

Cristian Țânțăreanu a fost invitat în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D, unde a făcut povestit cum a luat naștere această glumă.

La vremea respectivă, Anca Țurcașiu a negat acestă declarație, iar ulterior și omul de afaceri a recunoscut că a fost doar o glumă proastă.

„Am făcut o glumă foarte proastă la beție. Soțul ei a înțeles-o, dar Anca e praf de supărare, m-a sunat și m-a certat. Îmi cer scuze față de ea', a spus la momentul respectiv Țânțăreanu.

Denise Rifai l-a provocat pe acesta și a deschis cutia pandorei, iar milionarul a făcut noi precizări despre ce s-a întâmplat, de fapt, atunci.

„Sigur că nu-s plăcute pentru toți glumele, dar n-ar trebui. De fapt, ce am spus eu, că fac parte (n.r. Anca Țurcașiu de soțul ei) dintr-o echipă de swingeri, că mă suna de la presă. A apărut într-un ziar, și asta a fost acum câțiva ani, că divorțează. Mă sunau prietenii și mă întrebau, când ai vorbit cu ei. ‘Aseară și nu știu nimic. Îl sun pe Cristi și îl întreb: ‘Măi băiete, ce e? E una care ne tot freacă…

Au început să mă sune pe mine, că Anca era la Bacău cu un spectacol și avea telefonul închis, numărul lui fină-miu nu-l aveau. Mă tot sunau și a început să escaladeze. Prima dată am spus că nu e adevărat, după care am coborât la lac unde era un prieten care pescuia și m-a sunat (n.r. o jurnalistă) din nou să mă întrebe de divorț', a declarat în emisiune Cristian Țânțăreanu.

De asemenea, omul de afaceri a recunoscut că nu a fost nimic pregătit, a fost o vorbă aruncată în vânt și este conștient că a greșit, motiv pentru care și-a prezentat scuzele.

„Atunci pe moment mi-a venit… ‘Nu-i nici o supărare, dar cred că și faptul că ei sunt într-o echipă de swingeri cred că nu le-a făcut bine relației… A amuțit! Închide. Îi spun prietenului meu: ‘În 5 minute mă sună să mă imprime. Așa a fost! Și atunci am început să spun tot felul de prostii, ea juca în Rebecca, Chicago, în musicalurile alea, că au venit și cu ăia la noi, s-au îmbătat, toți s-au îmbrâncit, balerini, artiste, regizoare, s-au aruncat în piscină cu telefoane, cu ceasuri, așa mi-a venit să zic o poveste de genul ăsta.

Eu aveam consimțământul lui bărbati-su, Anca însă când a ieșit, îți dai seama, toată lumea… Nu a fost o glumă bună, recunosc! Mi-am cerut scuze', a mai spus acum Cristian Țânțăreanu.

Din păcate, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au pus capăt căsniciei lor anul trecut, căsnicie care a durat mai bine de două decenii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete