„Mărturisește-ți păcatele în mod anonim”: secrete pe care oamenii nu ar îndrăzni să le mărturisească în realitate

Toată lumea are secrete, unele mai mari, unele mai mărunte, unele de-a dreptul grave… În ce măsură ne apasă pe suflet, asta depinde de fiecare. Un cont pe Twitter a găsit o cale de a-i ajuta pe oameni să se descarce de aceste poveri. Cei de la Bored Panda au publicat câteva… confesiuni anonime.

Te-ai trezit vreodată într-o dimineață obișnuită cu gândul la ce-ai de făcut în ziua respectivă, iar apoi brusc să îți amintești dintr-o dată ceva jenant pe care l-ai făcut cu ani în urmă și despre care nimeni nu știe?

Este întotdeauna interesant să auzim ce fel de secrete sau mărturisiri ciudate are o altă persoană și dacă acestea sunt mai rele decât ceea ce ascundem noi. De curând s-a descoperit o modalitate de a afla asta: un cont de Twitter numit @Fesshole a fost creat cu intenția ca oamenii să poată împărtăși în mod anonim lucruri care îi deranjează. Dacă sunteți curioși să aflați mai multe despre lucrurile pe care utilizatorii online tind să le păstreze secrete, citiți mărturisirile de mai jos:

“Ca doctor mă încarc mereu cu problemele pacienților. Mulți dintre ei sunt singuri. Așa că aranjez programările în așa fel încât unii dintre ei să se întâlnească în sala de așteptare. Ba mai mult, îi și las să aștepte mai mult ca să vorbească între ei. Până acum: 6 căsătorii.” -ANONIM

Contul care are acum aproape 630.000 de urmăritori a publicat și o carte cu aceste confesiuni-mărturisiri care variază de la amuzante și jenante până la cele mai “grele”. Mulți dintre cei care au decis să-și împărtășească confesiunile vorbesc despre lucruri mici și poate jenante despre care nu vor să știe ceilalți, cum ar fi să ascunzi mâncarea de la alți membri ai familiei, să furi, să păcălești. Unii, însă, au mărturisit lucruri „mai grele', cum ar fi dorința de a se muta din țară sau înșelarea soțului.

“Iubitul meu era tare amuzat de spectacolele de cabaret cu travesti, mi-a spus de mai multe ori că ar vrea să se îmbrace și el în femeie, să poarte haine cu paiete. De ziua lui i-am luat bilet VIP la un astfel de show cu drag-queens, unde a avut chiar și șansa să se îmbrace în… paiete. Mai târziu mi-a spus că nu i-a plăcut cadoul, că voia să vadă o cursă de motociclete.” – anonim

“Lucrez la gaze, fac verificări pe teren. Un coleg de-al nostru era mare amator de puzzle-uri cu multe piese. Într-o zi ne-am dus la el acasă să verificăm o țeavă, și când am plecat am furat o piesă din puzzle-ul la care lucra. S-a chinuit lui de zile cu acel puzzle.”

“Le-am spus băieților din gașcă că nu mă mai lasă nevasta să ies cu ei la bere. În realitate, nu mai vreau să ies cu ei, prefer să stau cu nevasta acasă.”

“Când aveam 20 de ani am întâlnit bărbatul visurilor mele: amuzant, inteligent, sexy. L-am invitat acasă, a văzut-o pe sora mea iar acum ei doi sunt căsătoriți de 15 ani. Au doi copii. Să fiu domnișoară de onoare la nunta lor a fost pentru mine un lucru groaznic.

“Când merg în supermarketuri îmi place să-i deranjez pe oameni… identific câte un cumpărător concentrat și mă prefac că cer informații despre un produs anume, ca și cum omul respectiv lucrează acolo în supermarket.”

Cei mai mulți dintre noi suntem familiarizați cu sentimentul de a avea ceva greu pe suflet, dar odată ce vorbim despre asta, avem impresia că acea greutate ne-a fost ridicată de pe umeri. Psihologii spun că putem scăpa de această greutate dacă o scriem într-un jurnal secret.

“Mă întâlnesc cu o colegă de la birou și încercăm să ascundem colegilor legătura noastră. Când plecăm la conferințe sau în delegații, luăm de fiecare dată două camere, dar noi dormim împreună, așa că mereu ieșim să căutăm o persoană care doarme pe străzi, și o aducem în camera goală.”

“Într-o lună am primit la salariu, pe card, o sumă imensă. Am tot așteptat să văd dacă mă contactează cineva de la contabilitate, dar nu m-a căutat nimeni. Am scris un mail fictiv, dar nu l-am trimis, în caz că-și dă seama cineva, eu sunt asigurat, am scris mailul… De atunci a trecut un an.”

M-a înșelat și m-a mințit răposata mea soție, ani de zile?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate