Pericolul ascuns de pe aplicația TINDER

Aplicațiile de dating, cum ar fi Tinder, prezintă anumite riscuri și probleme de securitate care trebuie luate în considerare înainte de a le folosi. Unul dintre cele mai mari riscuri este acela că aceste aplicații de dating pot fi utilizate de persoane cu intenții extrem de periculoase. Nu oferiți informații personale, cum ar fi adresa de domiciliu sau numărul de telefon, până când nu sunteți sigur că persoana cu care comunicați este de încredere. Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.

Din ciclul: Pe cine întâlnești pe Tinder. Povestea 1

“Am întâlnit un tip care părea destul de cool la început. Era fermecător și foarte cochet. Mi-a plăcut că era atent și îmi trimitea lucruri amuzante sau interesante în fiecare zi. Începusem să-l plac și eram aproape gata să mă întâlnesc cu el. Într-o seară vorbeam despre jobul nostru și părea foarte interesat de faptul că sunt educatoare la o grădiniță pentru copii de 2 și 3 ani. A început să-mi pună mai multe întrebări cu un aer de investigație care mi s-au părut cu adevărat nepotrivite și m-am gândit de ce un om matur vrea să știe asta? Apoi a continuat să-mi spună că are o fantezie secretă. Își dorește să facă sex cu micii mei elevi. Mi-a cerut să se întâlnească cu unul dintre copii. Evident, am fost îngrozită și foarte speriată. În statul Utah, eu ca profesor/educator am obligația legală și morală să-l raportez pe acest tip. Pentru a obține mai multe informații, am încercat să văd cât de departe merge. Să spunem că acest tip „drăguț' a fost dezgustător. L-am raportat la serviciile de protecție a copiilor și la Tinder. Le-am dat capturi de ecran ale conversațiilor noastre. Nu știu dacă s-a întâmplat ceva, dar a fost atât de deranjant încât am șters aplicația Tinder. Da!”

Din ciclul: Pe cine întâlnești pe Tinder. Povestea 2

Mă aflam la jumătatea cinei la întâlnirea mea cu tipul de pe Tinder, când mi-a arătat pe telefon că mi-a verificat salariul pe net. Eu am fost angajat guvernamental, așa că toate câștigurile mele sunt de domeniul public. „Ai nevoie de un al doilea venit, nu-i așa?' m-a întrebat.
„Da, nu toți avem?' am râs eu. Încercam să nu fac mare tam-tam din faptul că a fost puțin intruziv în viața mea privată pentru o primă întâlnire.
„Ai putea să faci ceea ce fac eu: trafic cu stupefiante.' Am râs din nou, crezând că glumea. Dar apoi a continuat să descrie traficul de droguri și mi-am dat seama că de fapt cu asta se ocupă. Acest lucru a fost șocant pentru mine, deoarece el își descria jobul lui drept unul„normal', despre care discutasem prin mesaje pe telefon și anume: a lucrat ca și consilier de angajare pentru adolescenți. Trebuia să fie un model, iar la întâlnirea cu el încerca să mă convingă să devin traficant de droguri!

Din ciclul: Pe cine întâlnești pe Tinder. Povestea 3

“Sunt dezgustată de ultima mea interacțiune cu un tip de pe Tinder, cu care, chipurile, m-aș fi potrivit. Am vorbit cu el toată dimineața și totul mergea bine, părea decent și aveam un hobby în comun, așa că am început să vorbim. Câteva ore mai târziu, m-a întrebat dacă sunt virgină, apoi când i-am spus că nu mă simt confortabil să-i dezvălui acele informații cuiva cu care am început să vorbesc de nici 24 de ore, a explodat. M-a acuzat că am ceva de ascuns și că am reacționat exagerat la o întrebare banală cu care nimeni altcineva nu are probleme. Cu toate acestea, amândoi am spus că ne dorim o relație relaxată, nu o legătură serioasă, așa că nu simt că am greșit când am spus că nu este o informație potrivită pentru discuții. Mi-a reproșat că a întrebat și alte fete și că lor nu le-a păsat, că eu sunt singura care face tam-tam din nimic. Mi s-a părut ridicol ca un străin să se simtă îndreptățit să-mi cunoască istoria mea sexuală.”

Din ciclul: Pe cine întâlnești pe Tinder. Povestea 4

“Am ieșit într-un bar cu tipul cu care m-am potrivit pe Tinder. Ne-am întâlnit inițial în afara barului și mi-a spus că nu a mâncat și a întrebat dacă mi-e foame, înainte să comandăm niște băuturi în bar. I-am spus că nu, dar putem lua și mâncare din zonă, dacă simțea nevoia să mănânce. A comandat niște aripioare picante de la o pizzerie și ne-am întors în mașina lui ca să poată mânca. Am început să vorbim în mașină în timp ce el mânca aripioarele și trebuie să spun că mânca atât de neglijent și dezordonat încât m-am îngrețoșat…
Am spus în sinea mea că nu prea există o modalitate curată de a mânca niște aripioare în mașină! Doar că, după ce a molfăit toate oasele alea mici, cu mâna murdară de sos picant a încercat să mă atingă și să-mi introducă mâna în chiloți, în zona mea intimă (purtam o fustă de piele). Am spus NU… și am ieșit din mașină.”

Din ciclul: Pe cine întâlnești pe Tinder. Povestea 5

“Am fost în Australia într-o mică vacanță imediat după ce au deschis granițele post-Covid. M-am potrivit pe Tinder cu un tip foarte, foarte frumos, dar nu am apucat să vorbim prea mult înainte de a stabili data întâlnirii. Nu mi-a spus de unde este, deși după numele lui, mi-am dat seama că e turc (nu prea mă întâlnesc cu oameni din Orientul Mijlociu sau din împrejurimi din cauza diferențelor culturale) dar am acceptat pentru că… cât de diferit putea fi?!? Ne-am întâlnit să bem ceva și s-a purtat foarte cavaleresc și fermecător, iar eu leșinam după el. Câteva ore mai târziu m-a invitat la el și am fost de acord.
La el acasă m-am făcut comodă iar el s-a dus să aducă niște băuturi, eu stăteam pe canapea când a început brusc să mă atace. A început să mă sărute și să mă atingă, dar într-un mod foarte, foarte agresiv. A început să mă muște și să mă lovească în același timp iar eu pur și simplu am înghețat. A ajuns să mă abuzeze sexual în timp ce eu eram în stare de șoc. Nu mi-am dat seama ce se întâmplă. După ce a terminat, m-am dus la baie și m-am văzut plină de sânge, cu vânătăi, mușcături și dureri pe alocuri așa că am început să mă gândesc la planul meu de evadare. M-am îmbrăcat și, deși nu a vrut să plec, mi-a dat drumul până la urmă. L-am blocat imediat și l-am raportat la Tinder, dar nu știu ce s-a întâmplat după aceea. Am sunat la unele organizații pentru femeile abuzate și l-am putut raporta și acolo, dar eram pe punctul de a pleca, așa că am decis să nu merg mai departe pentru că nu voiam să-mi petrec restul călătoriei la poliție, la spital și nu am făcut-o. Nu am vrut să mi se contacteze familia prin informațiile despre viză.”

Din ciclul: Pe cine întâlnești pe Tinder. Povestea 6

M-am potrivit cu o tipă, fost model, foarte frumoasă. Pentru că aveam un pic de bătaie de cap cu aplicația, am decis să ne mutăm conversația pe Whatsapp. Îi spun că eu îmi doresc o relație serioasă, dar că sunt deschis la orice, ea spune cam același lucru. După câteva mesaje îmi cere o poză, așa că îi trimit una. Ea este dezamăgită pentru că nu a fost suficient de relevantă și îi spun că va trebui să aștepte până ne întâlnim. Fac câteva insinuări sexy despre o eventuală întâlnire a noastră, iar ea se supără că nu sunt sincer și că îmi doresc un alt gen de relație, deși ea specificase că nu este împotrivă să mergem la mine la prima întâlnire. Așa că i-am spus că nu am dus niciodată o fată acasă de la o primă întâlnire, doar că încercam să fiu mai îndrăzneț și mai încrezător. Acum e jignită că de ce nu vreau s-o duc acasă la prima întâlnire. I-am reamintit din nou că am spus că sunt deschis la orice…. O săptămână mai târziu se plânge de dureri de spate, mă ofer să vin să-i fac un masaj. Ea spune că acest lucru nu ar rămâne doar la un masaj, așa că refuză. Îi spun că putem doar să vorbim, orice s-ar întâmpla, se întâmplă, fără așteptări. Oricum, ea îmi trimite adresa ei și mă duc spre ea.
Odată ce ajung acolo, ne relaxăm pe canapea și stăm de vorbă. Ea îmi povestește despre toți tipii cu care s-a cuplat și care practic au abuzat de ea în timpul sexului. Cred că e puțin iresponsabilă. Apoi face un comentariu enervat despre faptul că eu nu fac nicio mișcare, nici un gest, așa că… fac o mișcare. Ne atingem și ne sărutăm o vreme iar ea îmi spune că nu vrea să fie doar o tipă care se cuplează cu mine la prima întâlnire. Nicio problemă, așa că facem planuri să mergem la o întâlnire reală în câteva zile și să vedem ce se întâmplă atunci. Dau să plec, dar chiar înainte să plec, ea mă oprește, îmi deschide fermoarul, îmi dă pantalonii jos și îmi spune: vreau doar să văd la ce să mă aștept data viitoare și începe să-mi dea detalii despre cum trebuie să fiu dominant data viitoare și să o împing în perete și să o sufoc, să o arunc pe pat etc… A doua zi ea a anulat planurile și m-a blocat.

Din ciclul: Pe cine întâlnești pe Tinder. Povestea 7

“Astăzi, în jurul orei 20:00, am fost la o întâlnire cu o fată de 22 de ani pe care am cunoscut-o pe Tinder. Acum este ora 23:48 și tocmai am terminat de făcut sex, nu mă așteptam să se întâmple asta. De ce? Din cauza decalajului de vârstă. Eu am 40 de ani și credeam că sunt prea bătrân pentru ea, dar se pare că ei, nu-i păsa. Am fost la clubul ei preferat și am băut din belșug bere, niște whiskey și până la urmă șampanie de la o altă masă…:))) Eram amândoi oarecum amețiți, nu chiar beți, dar apoi ea mi-a spus: „Pariez că mori să mă săruți, nu-i așa?' Nu, nu muream, dar am făcut pe prostul și am spus „bineînțeles, de unde ai știut?' și ea a spus „pentru că eu vreau'. Mi-a băgat efectiv limba în gură. Apoi tot ea a sugerat să mergem la un hotel în zonă și vă puteți imagina restul. Sunt prea bătrân pentru asta? Pe fetele astea tinere chiar nu le deranjează să facă așa ceva?”

Povestea dramatică a unei tinere care și-a pierdut membrele după ce a născut

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate