M-a înșelat și m-a mințit răposata mea soție, ani de zile?

Să fii înșelat, să fii mințit, să fii trădat... e cert, nu sunt chestiuni tocmai ușoare. Cum trecem peste, dacă trecem, și cum gestionăm durerea trădării? Sau, în cazul acestui domn, rămas văduv de curând, cum facem față suspiciunilpr că am fost mințiți o viață întreagă?

Așteptăm părerile dumneavoastră!

“Când a murit soția mea, am fost atât de devastat încât mi-am dorit să-i construiesc un cavou ca-n povești, cu o grădină plină de flori care să mă ajute să-mi amintesc toate momentele fericite pe care le-am avut împreună.

În schimb, am ajuns în mijlocul unui vortex de stres și nesiguranță încercând să aflu dacă m-a înșelat. Am 60 de ani, iar soția mea avea 59 de ani când a murit subit în ianuarie, după ce am fost împreună timp de 43 de ani. La aproximativ o săptămână după moartea ei, am publicat o postare pe Facebook pentru a-i anunța pe prietenii noștri de peste tot de dispariția ei dar și familia mai îndepărtată.

Comentariile oamenilor au fost minunate, mulți împărtășind amintirile preferate despre ea. Câteva zile mai târziu, vărul meu mi-a trimis un mesaj. Noi pierdusem legătura, așa că am fost surprins să-i văd numele.

La sfârșitul mesajului său, el a scris: „Îmi pare rău pentru pierderea ta. Dar cel puțin nu va mai trebui să-ți faci griji pentru promiscuitatea ei!'

Despre ce vorbea? Am vrut să discut personal cu el, așa că am organizat un prânz pentru a afla exact ce-a vrut să spună. Mi-a povestit că acum 20 de ani, soția mea a devenit „apropiată' de un amic de-al lui, în timp ce îmi organizau aniversarea de 40 de ani.

Făcuse acel comentariu pe Facebook pentru că soția mea îi spusese că avea de gând să-mi mărturisească și s-a gândit că de aceea am încetat să mai vorbim toți trei. Că eu știam deja…

Nu am vrut să-l cred, dar privind în urmă, au existat semne că ar putea fi adevărat.

Am trecut printr-o perioadă grea în urmă cu aproximativ 20 de ani, ne-am certat mult și nu am avut relații intime câteva luni de zile. Tot atunci a avut un weekend ciudat cu „vechi prieteni de școală'. Așa că, în ultimele săptămâni, am încercat să-i găsesc pe acești prieteni pentru a întreba dacă acest weekend al fetelor s-a întâmplat cu adevărat. Este îngrozitor să cred că iubirea vieții mele ar fi putut să mă fi înșelat și mințit ani de zile.”

Ce sfat i-ai da domnului care a scris aceste rânduri?

Citeste și:

Povești de la cititoare: Iubitul meu mi-a promis că își va părăsi soția, dar acum își reînnoiesc jurămintele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povestile voastre