Marian Râlea împlinește, astăzi, 60 de ani! Celebrul actor a făcut un gest impresionant de ziua lui

Actorul Marian Râlea își sărbătorește ziua de naștere. Artistul împlinește frumoasa vârstă de 6o de ani. „Magicianul' care ne-a adus bucuria în copilărie va putea fi urmărit de telespectatorii, în curând, în serialul „Fructul Oprit' difuzat de Antena 1.

Marian Râlea împlinește, astăzi, 60 de ani

Actorul își sărbătorește ziua de naștere într-un mod cu totul inedit. El este ajutorul lui Moș Crăciun și împarte cadouri copiilor din mai multe grădinițe.

„Sunt actor și actorii nu prea au zi de naștere, nici sâmbete și duminici. Dar este meseria pe care o iubesc. De ziua mea, sunt ajutorul Moșului și mă așteaptă copiii din mai multe grădinițe să le duc daruri. Și eu mă bucur foarte mult să le pot face o bucurie copiilor. M-a sunat foarte multă lume. Mi-au urat multă sănătate și am glumit pe seama faptului că am înviat acum', a spus îndrăgitul actor, care mărturisește că și în Ajunul Crăciunului va fi ajutorul Moșului pentru copii prietenilor, iar de Crăciun va merge la Brașov, locul în care el însuși a copilărit.

Marian Râlea este implicat în acest moment într-un proiect pe care-l consideră a fi unul de suflet. El face parte din distribuția de excepție a serialului „Fructul oprit'. Marian Râlea formează un cuplu cu Adriana Trandafir și își completează paleta de roluri cu unul de oltean care vede mereu partea plină a paharului indiferent de greutăți.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Marian Râlea, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete