Ștefan Bănică, despre cea mai frumoasă amintire legată de Crăciun: „Tradiția familiei mele este să fim toți împreună”

După finala emisiunii „ X Factor' de pe 22 decembrie, juratul Ștefan Bănică plănuiește să se retragă în sânul familiei pentru a petrece Crăciunul.

Cântărețul a povestit puțin despre felul în care privește el această sărbătoare.

„În ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, tradiția familiei mele este să fim toți împreună, indiferent de cât de ocupați suntem, iar de Revelion o să cânt', a dezvăluit Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică, despre cea mai frumoasă amintire legată de Crăciun

Cântărețul are amintiri frumoase din copilărie legate de această sărbătoare, datorită părinților săi, care l-au crescut într-un „spirit liber al valorilor morale și tradiționale'.

„La vârsta de 6 ani, am trăit senzația că-l văd aievea pe Moș Crăciunul din povești, toate au conlucrat la imaginea asta! Ușa casei s-a deschis, ningea, lumina lunii bătea ca-ntr-un basm în cadrul ușii și Moș Crăciun a apărut cu barbă, cu ochelari rotunzi și cu sacul de jucării în spate. Ceea ce n-am știut atunci era că acel Moș Crăciun era o mătușă de-a mea. Dar senzația a fost unică, magică și irepetabilă! Acum, vreau doar liniște și sănătate pentru familia mea', a mai spus Ștefan Bănică.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Ștefan Bănică Jr., deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Vali Greceanu

Mihaela Tudor

Citește și:

După ce s-a căsătorit în secret cu Ștefan Bănică Jr, Lavinia Pîrva a vorbit despre sarcină: „Îmi doresc să devin mamă. Sunt pregatită'

După ce s-a căsătorit în secret cu Ștefan Bănică Jr, Lavinia Pîrva a vorbit despre sarcină: „Îmi doresc să devin mamă. Sunt pregatită'

Imagine de colecție cu Ștefan Bănică Junior din copilărie! Artistul este de nerecunoscut

Lavinia Pîrva a făcut primele dezvăluiri despre nunta cu Ștefan Bănică Jr! Cum va arăta rochia ei de mireasă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete