Prima reacție a lui Marian Râlea, după ce a apărut știrea că a murit. Ce a spus actorul?

prima reacție a lui Marian Râlea

Pe site-urile de știri din România a circulat în această dimineață o știre care anunța că actorul Marian Râlea ar fi murit. Ulterior, infiormația s-a dovedit a fi falsă, actorul simțindu-se bine și continuând filmările pentru un proiect în care este implicat.

După ce în presă s-a scris că ar fi murit, cunoscutul actor Marian Râlea a fost contactat de o mulțime de prieteni și cunoscuți. Actorul a ținut să liniștească pe toată lumea, anunțând că știrea este una falsă și că se simte foarte bine.

“Eu sunt la filmare. Nu m-am simțit rău, filmez de o săptămâna, de abia am terminat spectacolele. Am fost cu Moșul la grădiniță. Nu e nicio problemă din punctul meu de vedere. Ei pot să dea orice în condițiile astea sau poate că e un hacker. În orice caz, mâine împlinesc 60 de ani. Nici măcar nu am fost la medic, nu am avut nicio problemă.”, a declarat Marian Râlea, pentru Antena Stars.

Dana Rogoz a confirmat și ea că este vorba despre o greșeală, postând pe facebook un mesaj în care anunța că l-a contactat telefonic pe Marian Râlea și că acesta se simte foarte bine.

Foto: facebook

Citește și:

Ion Iliescu a ajuns de urgență la spital! În ce stare se află fostul președinte al României

Robbie Williams, probleme grave de sănătate. Ce au descoperit medicii în urma investigațiilor?

Adela Pârvu te învață cum să-ți împodobești bradul de Crăciun: „Un brad trebuie să aibă, ca și o casă, ceva nou, ceva vechi și ceva original'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete