Marian Godină la un pas de a fi înjunghiat pentru că a încercat să salveze o femeie

Despre Marian Godină se știu lucruri dintre cele mai interesante. Celebrul polițist a ținut ani în șir prima pagină ziarelor și a produs titluri senzaționale pentru știrile din social media. Zilele trecute, a fost protagonistul unei întâmplări demne de aura de justițiar pe care invariabil acesta o poartă.

În fața unui magazin din orașul său natal, Marian Godină a trăit o întâmplare pe care a povestit-o mai apoi pe blogul său.

Auzind o femeie plângând acesta, împreună cu un prieten, au sărit în ajutorul ei în încercarea de a afla motivele unui presupus abuz casnic. Se pare că femeia era însoțită de un  bărbat violent și pus pe scandal, care somat de polițistul Godină să țină mâinile la vedere, a scos un briceag și un spray paralizant cu intenția de a le folosi.

Scena care a urmat pare ruptă din filmele polițiste: folosindu-se de factorul psihologic al calmării agresorului, Marian Godină i-a cerut să se calmeze și să lase cuțitul jos în timp ce a extras-o pe femeie din zona de pericol.  A sunat apoi la 112 și a oferit agenților date clare despre locul unde află și acțiunea aflată în plină desfășurare.

Problema adevărată abia aici apare: deși se aștepta ca după un asemenea apel la poliție, organele să-și facă apariția în maximum 2 minute, ei bine, se pare că lucrurile nu au stat chiar ca-n filme. Un logan al poliției se apropia tacticos, fără girofaruri și fără cel mai mic semn că undeva, cineva este în pericol. Dialogul care a urmat între polițistul de la secție și Marian Godină este dintr-un alt film, nu din cele polițiste!

Și pentru că totul e bine când se termină cu bine, agresorul a fost imobilizat, i-au fost confiscate armele albe și dus la secție. Un martor ocular a dat declarații despre modul cum a fost strangulată și lovită femeia salvată de Justițiarul Marian Godină.

Foto: Libertatea

Citește și:

Povestea unei românce: cum e să trăiești cu un diagnostic crunt, LUPUS SISTEMIC

Românii nu știu să prepare corect cafeaua. Tu știi? Iată cum prepari o cafea memorabilă

EXCLUSIV AVANTAJE Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan: Ura este cancerul ființei'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete