Maria Marinescu este mamă a cinci copii, soție fericită și împlinită

Maria Marinescu este mamă a cinci copii, soție fericită și împlinită

Cunoscuta creatoare de modă în vârstă de 42 de ani, Maria Marinescu se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Aceasta este căsătorită cu Alin Petrache din 2016 și au împreună cinci copii.

În ultimul timp, Maria este activă pe rețelele de socializare și le oferă fanilor detalii despre profesia ei, dar și despre numeroasa sa familie. Cât despre aspectul său fizic, se pare că și ea a descoperit elixirul tinereții, iar timpul pare să fie cel mai bun prieten al său. Cu un stil de viață sănătos și mult sport, Maria Marinescu are un tonus demn de invidiat.

Cei doi sunt extrem de dedicați copiilor lor. Din fosta căsnicie, Alin are trei fete, Maria are un băiat împreună cu fostul soț Frank Collin, iar Iacob este băiețelul lor, de numai patru ani.

Din cauza pandemiei, frumoasa familie a ales să rămână în siguranță, însă dorul de vacanță a determinat-o pe celebra creatoare de modă să posteze câteva imagini din escapadele exotice alături de Alin și cu copiii lor. Activitatea sa online este intensă și ține constant legătura cu fanii ei.

Acum un an, Maria Marinescu a declarat într-un interviu pentru Click! cât de provocatoare este viața cu cinci copii.

„Băieții sunt diferiți. Cu Levin nici nu am simțit că sunt mamă, era foarte liniștit. În schimb, cel mic, Iacob, mi-a pus capac. Nu știu cu cine seamănă, e foarte agitat. Trebuie să stai tot timpul după el, să nu facă vreo trăznaie, ba sparge ceva, ba pocnește', declara acum ceva timp celebra creatoare de modă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete