Kate Middleton folosește cuvinte de cod pentru a le vorbi copiilor atunci când sunt indisciplinați în public

Kate Middleton folosește cuvinte de cod pentru a le vorbi copiilor atunci când sunt indisciplinați în public

Kate Middleton se poate declara o femeie extrem de împlinită. Este ducesă, filantrop și, desigur, o mamă uimitoare. Oricine a crescut vreodată copii de vârsta copiilor din Cambridge – Prințul George, 7 ani, Prințesa Charlotte, 5 ani și Prințul Louis, 2 ani – știe că adoptarea unui comportament perfect așa cum îl afișează în public nu este un lucru ușor de realizat de părinți.

Acesta este doar un fapt normal al vieții: copiii sunt copii și asta înseamnă că nu se pot comporta întotdeauna perfect, chiar dacă sunt din familia regală. Cu toate acestea, priceperea părintească a lui Kate este incredibilă.

Deci, cum o face ducesa de Cambridge? Are un fel de limbaj secret pentru a comunica copiilor ei că trebuie să-și controleze comportamentul.

Potrivit The Sun, fraza de cod a lui Kate pentru „calmează-te' este destul de simplă: „Să luăm o pauză'.

Când Kate anunță că este timpul pentru o pauză, George și Charlotte știu că este timpul să se liniștească și, dacă nu sunt public în acest moment (pentru că și acest cod este folosit în spatele ușilor închise), câteva minute se ocupă de o activitate liniștită, singuri, cum ar fi citirea unei cărți sau realizarea unui puzzle.

„Este foarte greu pentru orice părinte să regleze comportamente în public', a declarat pentru The Sun Dr. Rebecca Chicot, fondatorul Essential Parent și autorul Calm and Happy Toddler.

Kate are, de asemenea, câteva tehnici de comunicare fizică care o ajută să-i păstreze pe George și Charlotte liniștiți în public, spune Chicot.

„Pare să se pricepe la contactul cald cu „atingerea capului', ceea ce este o legătură plăcută', a explicat Chicot. „Se coboară la nivelul lor pentru a vorbi cu ei, dar îi lasă să fie copii. Are un echilibru minunat de sensibilitate și limite blânde. Nu se așteaptă ca aceștia să se comporte ca niște adulți mici și știe că micuții trec prin etape perfect naturale, cum ar fi tantrumurile”.

„Kate este o mamă sensibilă și caldă', a adăugat Chicot. „Acesta este un stil aparte de parenting, care acum este încurajat. Acest lucru este comparat cu o creștere autocratică care a fost încurajată în unele cercuri în epoca victoriană (de exemplu, copiii ar trebui să fie văzuți și nu audiați)'.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete