Cătălin Botezatu, îngenuncheat de durere. Designerul a făcut primele declarații după moartea mătușii sale

În urmă cu o săptămână, Cătălin Botezatu a trecut printr-un moment delicat și asta pentru că a pierdut o persoană foarte dragă și apropiată.

După ce și-a pierdut mătușa, Cătălin Botezatu a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare, vorbind despre dificultatea acestui moment. Mesajele de susținere nu au întârziat să apară, iar întrebat despre persoana pe care a pierdut-o, designerul nu a vrut să ofere mai multe informații. La o săptămână de la nefericitul eveniment, Cătălin Botezatu a fost invitat în platoul unei emisiuni de televiziune și și-a deschis sufletul, vorbind despre acest moment dificil din viața sa.

Cu ochii în lacrimi, Cătălin Botezatu a mărturisit că îi este foarte greu să treacă peste decesul mătușii sale, tocmai pentru că este primul deces important din familia sa.

“Efectiv este vorba despre o tragedie pentru că este primul deces din familia noastră, un deces important, sora mamei mele. A murit cu zile, dacă putem spune așa. Mergea pe stradă, pur și simplu, cu toții avem tensiune, uită-te la mine. Mergeau pe stradă, se întorceau de la o altă soră de-a mamei mele, ele au avut o legătură și au o legătură foarte strânsă. Efectiv i s-a făcut rău, i-a spus celeilalte surori care o însoțea că îi este rău, au chemat salvarea care, din păcate, a întârziat puțin mai mult, 20 de minute într-un oraș în care zic eu că nu ar trebui să facă 20 de minute o salvare, în varianta în care e duminică seara și nu e nimeni pe stradă. N-au mai avut ce să îi facă, au ajuns la spital și s-a declarat după o perioadă mai lungă decesul. Dintre mătușile mele era cea mai haioasă, cea mai plină de vervă, era un liant al familiei. Mă leagă de ea amintiri foarte frumoase pentru că era cea care mă răsfăța cel mai tare, care avea un simț al umorului extraordinar, care te făcea să râzi atunci când o întâlneai. Făcea și prăjiturile cele mai bune. Mi-e foarte greu să vorbesc. Mi-a fost foarte greu să îmi iau la revedere de la ea. Am preferat, după ce s-a terminat ceremonia, să mă urc în mașină și să plec la București. Înainte de culcare mi-o aduc aminte în sicriu. Moartea mătușii mele m-a marcat mai mult decât orice altă înmormântare”, a spus Cătălin Botezatu, în emisiunea “Agenția VIP”

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Cătălin Botezatu.

Foto: facebook

Citește și:

Informații de ultimă oră despre Regele Mihai I. Casa Regală a făcut un anunț de ziua onomastică a Majestății Sale

Oana Roman va începe un proiect de senzație! Va avea propria emisiune mondenă, începând cu 16 noiembrie

Jennifer Aniston și Justin Theroux vor deveni părinți. Când va veni pe lume primul copil al cuplului?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete