Maria Constantin, dezvăluiri emoționante despre perioada de după divorțul de Marcel Toader

Maria Constantin

 

Maria Constantin (33 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din țara noastră. Recent, la Antena Stars, solista a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei, cea de după divorțul de regretatul jucător de rugby și om de afaceri Marcel Toader.

În plan personal, artista a fost căsătorită de două ori. Prima oară cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă. Fosta perechea și-a oficializat relația în anul 2007 și are împreună un fiu, Codrin (10 ani).

Ulterior, solista s-a căsătorit cu regretatul om de afaceri Marcel Toader. Cei doi au divorțat în luna ianuarie a anului 2018. O perioadă, vedeta a format un cuplu cu fostul jucător de fotbal Dacian Varga, iar acum este într-o relație cu un bărbat a cărui identitate nu-și dorește să o dezvăluie.

Maria Constantin, dezvăluiri emoționante despre perioada de după divorțul de Marcel Toader

Recent, la Antena Stars, Maria Constantin a vorbit despre momentele grele întâmpinate după al doilea divorț. „În momentele respective, mi-am dorit să nu am televizor în casă, să nu aud în stânga în dreapta. Toată lumea mă suna să mă întrebe despre tot ce se discuta. A fost foarte dur că s-a lovit în familia mea, în copilul meu și s-a degradat foarte mult.

Într-o noapte mama m-a sunat și plângea, eu încercam să fiu tare. Îmi doream ca a doua zi să nu mai mai trezesc și am considerat că într-adevăr am o problemă și trebuie să apelez la oamenii de specialitate”, a spus Maria Constantin la Antena Stars, potrivit Spynews.

Ce spune despre o a treia căsnicie?

„Eu dintotdeauna mi-am dorit o familie. Probabil și din cauza încercărilor eșuate, oamenii m-au privit mai ciudat. Nu aș spune nu la o a treia căsnicie. Sunt tânără. Da, sunt într-o relație. Nu am niciun fel de problemă. De ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți, Doamne-ajută?”, declara în octombrie 2020, în emisiunea Vorbește Lumea.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce relația au acum Dan Bittman și mama copiilor lui? Solistul și Liliana Ștefan au împreună 3 fii

Alex Velea dă totul din casă: „De când m-am combinat cu Antonia, parcă am fost pedepsit

Fiul lui Cătălin Crișan, Raris, îi calcă celebrului artist pe urme! Vrea să devină compozitor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete