Adrian Sînă își dorea să fie pădurar în copilărie! Cum și-a descoperit pasiunea pentru muzică?

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Invitat în platoul emisiunii La Măruță, Adi Sînă (43 de ani) a vorbit despre familia lui, în deosebi despre tatăl său care s-a stins din viață cu 11 ani în urmă. Totodată, artistul a dezvăluit că în copilărie își dorea să devină pădurar.

Adrian Sînă își dorea să fie pădurar în copilărie! Cum și-a descoperit pasiunea pentru muzică?

„Am doi frați, Lucian și Cristian, care sunt mai mici decât mine. Eu sunt cel mare. Cristian, care e cel mai mic, locuiește în București și Lucian, mijlociul, locuiește în Chicago de 20 de ani. (…) Locuiește cu soția lui, care e tot româncă, Ema. (…) Tata nu mai e de 11 ani, din păcate. Mama a rămas în Baia Mare. (…)

Tata a fost la concertele mele, m-a văzut, m-a felicitat de foarte multe ori. A văzut mai multe concerte de-ale mele. A înțeles cu ce se ocupă fiul lui cel mare, era mândru. Îmi aduc aminte că a venit la un concert cu mama în Baia Mare și le vedeam fețele de pe scenă, aveau așa o bucurie. Erau destul de modești. (…)

Copilăria mea a fost normală, simplă. Făceam 1 minute și 30 de secunde până la școală, treceam strada și intram în curtea școlii. (…) Toate vacanțele noastre și în special vacanța de vară le petreceam la țară la bunici. Stăteam câte două, trei luni. Pădurea din spatele casei [bunicilor] era așa o…

Îi vedeam tot timpul pe pădurari, frumos îmbrăcați în verde, cu pușca în spate, și mi se părea interesant. Am început chitara, nu m-am ținut ea. După am început să produc prima dată. M-am documentat. (…)

Primul studio l-am făcut într-un studio de radio. (…) Apoi mi-am dat seama că muzica face parte din viața mea. Toată copilăria am fost pasionat de muzică. Ascultam toată muzica pe care tata mi-o aducea din afara țării”, a dezvăluit Adi Sînă.

Pe 10 martie 2021, Adi Sînă va pleca în India unde va avea 6 concerte. „Voi sta două săptămâni. Vor fi evenimente cu un număr limitat de locuri”, a mai dezvăluit solistul.

Artistul s-a căsătorit în 2011 cu prezentatoarea TV Anca Serea (40 de ani), alături de care are 6 copii. Anca și Adi au patru copii, Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani) și Leah (1 an). În trecut, prezentatoarea a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viață la doar 36 de ani. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, un fiu și o fiică, David (18 ani) și Sara (13 ani).

Foto: Instagram

Citește și:

Ce relația au acum Dan Bittman și mama copiilor lui? Solistul și Liliana Ștefan au împreună 3 fii

Alex Velea dă totul din casă: „De când m-am combinat cu Antonia, parcă am fost pedepsit

Fiul lui Cătălin Crișan, Raris, îi calcă celebrului artist pe urme! Vrea să devină compozitor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete