Trucurile de stil pe care le folosesc femeile din familia regală britanică. Uite cum reușesc să arate tot timpul perfect

Femeile care fac parte din familia regală britanică reușesc să arate tot timpul perfect. Aspectul este foarte important la acest nivel, mai ales pentru că fiecare apariție în public este urmărită de milioane de oameni, iar chiar și cea mai mică greșeală este taxată de specialiști. 

Să ai tot timpul o ținută impecabilă, un păr aranjat până la cel mai mic detaliu și o piele luminoasă nu este chiar atât de ușor, nici măcar pentru membrele familiei regale britanice. Cu toate acestea, ele reușesc să fie tot timpul o apariție demnă de invidiat, iar acest lucru se datorează unor trucuri de stil care le salvează din cele mai dificile situații.

Trucurile de stil pe care le folosesc femeile din familia regală britanică

1. Plasturi adezivi

Kate Middleton folosește plasturi adezivi de fiecare dată când poartă pantofi cu toc. Acest lucru previne alunecarea piciorului în pantofi, ceea ce înseamnă cu ducesa de Cambridge își poate petrecere întreaga zi pe tocuri, fără să întâmpine dificultăți.

2. Lenjerie antistatică

Lenjeria antistatică este modalitatea prin care Meghan Markle și Kate Middleton reușesc să prevină ridicarea rochiilor sau fustelor atunci când vântul este puternic. Trucul ingenios le ajută pe cele două să își păstreze decența și să nu fie puse în situații jenante.

3. Articole vestimentare de tip body

Meghan Markle alege tot timpul articolele vestimentare de tip body, ocolind topurile, bluzele sau cămășile clasice. Ducesa de Sussex face acest lucru pentru a evita ca ținuta ei să pară neîngrijită, mai ales atunci când poartă pantaloni. Astfel se asigură că bluza rămâne fixată în pantaloni, indiferent de mișcările pe care le face.

4. Clutch-ul, accesoriul care ascunde decolteul

Membrele familiei regale britanice folosesc de foarte multe ori clutch-ul pentru a-și masca decolteul, mai ales atunci când trebuie să coboare din mașină.

5. Pantofii mai mari cu un număr

Trucul folosit de Meghan Markle a devenit celebru în întreaga lume. Ducesa de Sussex poartă mereu pantofi mai mari cu un număr pentru a evita apariția durerilor și a leziunilor, mai ales atunci când petrece foarte multe ore pe tocuri.

 

 

6. Greutăți cusute de tiv

Pentru că uneori vântul se dovedește inamicul lor cel mai mare, doamnele din familia regală britanică îmbracă rochii care au cusute greutăți de tiv, potrivit thesun.co.uk.

7. Pălării

Pălăriile sunt accesoriul de bază în garderoba femeilor care fac parte din familia regală. Dincolo de regulile de etichetă, aceste accesorii le ajută pe doamne să aibă tot timpul o coafură perfectă.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Iată cum poți recicla hainele vechi transformându-le în ținute moderne și stilate!

Rochiile propuse de Atelier Versace pentru acest sfârșit de an

Să ne inspirăm din ținutele vedetelor. Cine sunt vedetele care au fost cele mai apreciate din punct de vedere vestimentar în ultima perioadă

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda